reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mój też tak jakby kucharz... Pracuje w restauracji sushi, od 3 lat robiąc sushi, a we wrześniu otwiera swoją restauracje, więc w ogóle będzie lipa :( Jednak gastronomia to masacra :( Mój siedzi po 3-4 dni w pracy i 2 dni wolne, z czego pierwszy cały przesypia prawie :(
No to mozemy sobie lapki podac! Gastronomia to masakra (ja jestem hotelarzem, wiec tez z branzy). No i widze ze gusta mamy podobne nie tylko co do facetow,ale tez co do imion ;-)

No to mozemy sobie lapki podac! Gastronomia to masakra (ja jestem hotelarzem, wiec tez z branzy). No i widze ze gusta mamy podobne nie tylko co do facetow,ale tez co do imion ;-)

Hahaha faktycznie :) U mnie była opcja jak dziewczynka to Aleksandra a jak chłopiec do Aleksander ;) hahaha nieźle.... Ja na szczęście nie z branży gastronomicznej (choc kelnerką byłam dłuuugo), jestem inżynier chemik :P

no Brzuchatki...poniedziałek się zaczął i widzę, że produkcja postów też odpowiednia...nie to co w weekend...
ja byłam na ryneczku, zakupiłam ogóry małosolne, zjadłam dwa i jestem mega szczęśliwa.
Jadę teraz do Pepco i Rossmana.
Buziaki dla Was!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry brzuchatki!! :)

Jakzwykle weekend bez komputera prawie...
A dziś dzień leniwca - cały w domku i prawie nic nie robię, choć pewnie powinnam. Zrobiłam pranie i kompot jabłkowy... to cya nie za wiele. co.. ?;-)

Dołączam do grona śpiących kiepsko - dziś tak mnie już biodra na piiiip, że było naprawdę kiepsko..

Doris skąd bierzesz młodą marchewkę..??

zołza Edgarek śliczny :):) Bardzo fajna praca domowa :) (
A post - też niczego sobie. Ja tak nie umiem...

mamusia czerwcowaJeśli chodzi o wkłądki laktacyjne, to zdecydowanie najfajniejsze dla mnie były : LANSINOH WKŁADKI LAKTACYJNE 2x60 + 24 GRATIS W-wa (1541438853) - Aukcje internetowe Allegro tylko one są dosyć drogie. Chyba bardzo podobne są BabyOno (jeśli dobrze pamiętam). Mają bardzo dobrą pojemność - jak karmisz z jednej piersi a z drugiej leci jak szalony pokarm, to nie przemięka bluzka. :)
I to samo w trakcie jakiś niekontrolowanych "wycieków".

Doggi wrzućjeszcze raz linka do bloga....

reklama
Oooooooooooch, zajrzałam na ten blog, a tam taaaaakie pyszności! Muszę jechać na sygnale do cukierni, bo inaczej będzie źle;P

Doggi blog wygląda mniamniuśnie;) jak wrócę to poczytam i oczywiście kliknęłam już LUBIĘ TO:)

Ciaoooo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry