reklama

Czerwiec 2011

Witam! To ja chyba do tych nielicznych naleze - wyspana i ogolnie zadowolona. Jedynie wczorejsza opalenizna piecze. Moj stary dalej nie ma wolnego, juz 3 tydzien. Powoli trace cierpliwosc, zastrajkowalam nie prasujac jego rzeczy do pracy, niestety jeszcze tego nie zauwazyl. Jest juz fajnie cieplo, ale slonce przyslania lekka mgielka. Po poludniu ma byc juz slonecznie i goraco, na pewno spedzimy ten dzien na placu zabwa, bo od jutra zmiana pogody na gorsze. milego dnia wszystkim!

mój stary był w pracy 4 dni pod rząd po 12h jak nie więcej :( więc od czwartku praktycznie słomiana wdowa byłam :P bo praca od 11-23 wyjeżdza o 10.30 a wraca czasem nawet po północy jak jest duży ruch :( ostatnio focha strzeliłam i powiedziałam, ze pi*****ę go i na porodówkę jadę sama, ooo !! Ostatnio jestem cały czas SILNIE ZŁA na cały świat :D

reklama
Witajcie dziewuszki
biggrin.gif
ja właśnie po śniadanku i tak się zastanawiam czym by się tu zająć? Chyba nierobienie niczego najlepiej mi wychodzi
laugh.gif
ale chyba pójdę na jakieś zakupy bo zaraz z nudów zacznę wpierniczać :)
Doggi te Twoje ptysie tak mnie nakręciły, że też wczoraj postanowiłam je zrobić i co?? Dupa
realmad2.gif
Ciasto pierwsza klasa ale krem totalnie spierniczyłam, ale byłam zła na siebie. A tak się cieszyłam, że mi dobrze idzie, bo M miał wczoraj imieniny i to dla niego, więc szybko ugotowałam budyń z torebki i nawet się nie zorientował
laugh.gif
Ogólnie pycha!! I chyba poprzestanę na gotowaniu wody na bo to jeszcze potrafię
biggrin.gif

Zołza jak dla mnie to zadanie domowe na 6+
Doris ogórek małosolny
yes2.gif
daj gryza
wink2.gif

Agatko zdrówka dla synunia
Justynka powodzenia z kredytem, znam to oczekiwanie, my jak zaczęliśmy w listopadzie to dopiero w lutym podpisaliśmy umowę z bankiem, trafiliśmy na wyjątkowo nieudolnych ludzi z banku, wiecznie czegoś im brakowało. Jedna laska dostała taki opier... od swojego dyrektora za tą opieszałość, że poszła na L4
laugh.gif

Kati oby zgaga była łaskawa dla Ciebie i uśmiechnij się
biggrin.gif

Silva gratki za 33 tydzień, ale ten czas teraz leci

No i śnił mi się poród, byłam w takiej wielkiej sali z innymi laskami i kazali nam chodzić dookoła sali na golasa i co chwile były bicze wodne żeby nas skurcze mniej bolały
laugh.gif
no i każda miała swoją wannę i w nich było strasznie dużo krwi, to było masakryczne
unhappy.gif

ale ja się wczoraj porządnie pożarłam z moim, walka na noże była a nawet dokładnie nie pamiętam o co poszło, jestem dziś taka wściekłą że zastanawiam się nad tym czy czasem nie czekać aż wróci z pracy tylko wsiąść w pociąg i pojechać bez słowa do Malborka do swoich rodziców (póki nasze mieszkanko jest w remoncie mieszkamy z jego rodzicami) jeszcze mam czas do 16 na zastanowienie, no i muszę jeszcze iść do banku bo jakaś krowa wystawiła mi nową kartę bankomatową na złe nazwisko - poprzekręcała całkowicie

zolza - może masz racje, poczekam i zobaczę a jak nie to wtedy zadziałam z podróżą, ale na razie to mnie nosi więc pojde do tego banku i się trochę uspokoję
a co do snów to śniło mi się dzisiaj że urodziłam i mój synuś był jak zabawka (można było wyłączyć płakanie itd) i karmiłam go cukierkami emenemsami bo tylko to chciał jeść :-D

Kuma nie rezygnuj !! Trening czyni mistrza !! Raz drugi krem może się nie udac ( z kremami tak bywa) ale nie można się poddawac ooooł noooł :)

A w ogóle LASKI !! Jak się podjarałam !! Już jestem w MEGA SOSIE !! Ten mój blog... oł dżizas krajst, ale się napaliłam :D :P Chciałam sprawdzic, tak z czystej ciekawości popularnośc mojego bloga... I tam jest taki ranking... Top 1000 najchętniej czytanych blogów i wiem, że w tym rankingu to nie tak aż super ale zajmuję 946 miejsce !! Czyli jestem w tym 1000 !! !! !! A wszystkich blogów jest ponad 220 000 !! !! !! Więc w tym rankingu to już w ogóle mega moc !! :)

Łuuuu chuuuuu !! !! !! A jeszcze tydzień temu byłam na 1466 miejscu !! JARAM SIĘ !! !!

Tak więc dziewczęta, jak wam się podoba mój blog odwiedzajcie mnie i polecajcie mnie koleżanką :) Może moje marzenia łyl kam tru !! (hihihi mała darmowa reklama samej siebie :P :P :P) Ale no kurcze, mega się cieszę !!

mój stary był w pracy 4 dni pod rząd po 12h jak nie więcej :( więc od czwartku praktycznie słomiana wdowa byłam :P bo praca od 11-23 wyjeżdza o 10.30 a wraca czasem nawet po północy jak jest duży ruch :( ostatnio focha strzeliłam i powiedziałam, ze pi*****ę go i na porodówkę jadę sama, ooo !! Ostatnio jestem cały czas SILNIE ZŁA na cały świat :D
To ciekawa jestem jaki zawod ma Twoj? Moj jest kucharzem i wlasciwie juz 3 tyg pracuje od 11 do 11. Tylko w zeszlym tyg kilka razy zaczal od 15, bo mialam terminy i musial zostac z mloda. Jak znajda drugiego kucharza, to bedzie mial poniedzialki wolne i dwa, trzy dni od popoludnia lub z pauza. No ale jak do tej pory nikogo nie znalezli :wściekła/y:

Bloga odwiedzilam i bardzo mi sie podoba. Gratuluje swietnego wyniku!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój też tak jakby kucharz... Pracuje w restauracji sushi, od 3 lat robiąc sushi, a we wrześniu otwiera swoją restauracje, więc w ogóle będzie lipa :( Jednak gastronomia to masacra :( Mój siedzi po 3-4 dni w pracy i 2 dni wolne, z czego pierwszy cały przesypia prawie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry