Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale mnie głowa boli.... masakra, do tego jest mi niedobrze i chyba zgaga nadchodzi - ogólnie kicha :-(
trasia ja też nie czekam na zebranie zielonej pralki
ironia mój mi powiedział,że jak przyniosę do domu tyle pieniędzy co on,to możemy pogadać.bo wiesz te moje 1000 zł to nie pieniądz....
Misialina, oj bakteii to mu nie zabraknie raczej- u nas tak się kurzy, ze musialabym cały czas machać szmatką żeby było sterylnie. A do tego mamy wykładzinę i wiadomo- za często się jej nie czyści na mokro... ale odnośnie prania- mam lekką obsesję- u nas pralka chodzi non stopuwielbiam segregować, prać i rozwieszać czyste pranie
![]()
A co do sterylności to koleżanka moja też za dzieckiem latała żeby sie nie ubrudził a jak nie widziała to mały sie z psem do koszyka położył i zasnąłjuż sobie wyobrażam jak mój maluszek wędruje za psami
![]()
Mam nadzieję, że w końcu skończą się te historie, bo szału można dostać! 

Ja pierniczę, co za przeżycia! Dobrze, że to jednorazowa akcja, mam nadzieję, że się nie powtórzy, ale co to, do cholerki, było???a jeszcze mam pytanko...co kupujecie do noska aspirator czy zwykłą gruszkę
No szaleć tak, żeby aż bolało i skurcze się pojawiały? Szanujcie się! Nic się nie stanie, jeśli coś będzie nie zrobione, a dla Waszych dzieci będzie lepiej, jeśli urodzą się w terminie! Kochane, wrzućcie na luz, proszę...moj mi wczoraj kupił wkładki laktacyjne, moje pierwsze, już byłam zmuszona bo staniki mi od wewnętrznej stronie zmieniały kolor, kupił mi bella i się troszkę zawiodłam - przylepiec do chrzanu wkładka mi po całym staniku prawie lata....![]()