reklama

Czerwiec 2011

no to nadrabiam...
Misia wózek superowy:tak:kolor rewelacyjny i ta cena...W kwestii czyszczenia noska - ja kupiłam aspirator i 2 op filtrów
Aestima, przedyskutowałam pranie wózka z Mamą i ręcznie wypiorę materac i wyściółkę w gondoli(tą na rzepy i suwak mocowaną). Reszty nie piorę, bo mała nie będzie miała bezpośredniej styczności(buda, pokrowiec zewnętrzny, kosz). A za spacerówkę wezmę się pewnie dopiero w zimie. Aha - i torbę wypiorę.
traschka koty to mądre stworzenia:tak:wklejałam ostatnio linka do strony o małych dzieciach, kotach i ich relacjach, zerknij sobie
katamisz udało się skleić łóżeczko?
Silva mnie też wróciła płaczliwość rodem z I-go trymestru...uprzedziłam męża żeby w razie mojego wybuchu płaczu nie zadręczał się zbytnio;-)

a propos soli fizjologicznej - takie 2,5ml kupujecie? ile sztuk?

Agata zdrówka dla Frania!!!masz rozsądne podjeście, ja się boję, że z każdą pierdołą będę do lekarza z małą biegać...
tusen bez stresu, przelewy zagraniczne wychodzą z 2-dniowym opóźnieniem, taka praktyka banków. Witaj w gronie szczęśliwych posiadaczek X-landerów;-)
Zolza Edgarek superowy:tak:a zielone pranie - no tak, przecież Ty kochasz zieleń:-D
Kuma co za sen!!!straszny:szok:
Doggi gratulacje, oby dalej w górę!!!

reklama
nie było mnie tylko 2h:szok: a wy tu taka produkcja
justynka oki ,a w jakim wątku sie chwaliła bo ja jestem troszkę w plecy.
ja zakupiłam x -lander rocky czterokołowy ten z większą gondolą już było o nim dużo.
chyba na czerwcu
misialina wstaw jeszcze raz linka dla tusen;-)
Justynka kciuki za szybki odzew w sprawie kredytu - pozytywny

justynka[/B] oby wyjaśniła się sprawa tego kredytu i żebys mogła nareszcie przygotować ciepły kącik dla maleństwa!

dzwonił i powiedzieli na TAK:-) musi jeszcze parę drobiazgów załatwić i spłacić jeden kredyt 18.000 zł za ziemię i już,więc przy dobrych wiatrach juz na początku maja wejdzie z remontem,a ja będę musiała się wyprowadzić na 4 piętro do taty,bo to mieszkanie wynajmiemy:baffled:

produkcja postow na mase.....ja juz zaliczylam porzadna drzemke i mi o niebo lepiej, teraz obiad ugotowac a pozniej lekcje

trasia ty w tym tyg masz ten koncert pozegnalny...trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja sie na dzis zegnam, moze wieczorkiem bede, jade do pracy i pozałatwiać sprawy, a że ja teraz bez auta to tatą się wysługuję :zawstydzona/y::-)

Mam ogromną prośbę, wiem, ze wasze kciuki działają CUDA :-) i chciałabym poprosić o nie dla mojego brata. Jutro się broni na mgr-a, a to wyczyn bo kilka lat temu skończył studia i myślał, ze nie da rady, a jednak. Jakiś czas temu byłam zajeta i wtedy właśnie pomagałam mu pisać i redagować prace, wiec tym bardziej mi na tej jego obronie zależy.
Bradzo Was proszę o kciuki jutro o 11.00 :zawstydzona/y::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry