reklama

Czerwiec 2011

reklama
U mnie też jest awantura o włosy bo Emila ma loki i broń Boże ścinać, a że wisku jest wniebogłosy przy rozczesywaniu i, że dziecko cierpi to nieważne bo wnuczka ma ślicznie wyglądać i koniec:wściekła/y:

Cześć kochane
Wpadłam aby powiedzieć ,że Setana Was serdecznie pozdrawia i w wolnej chwili do nas zajrzy.Byłyśmy na lodach w Grycanie i obgadałyśmy wszystko i wszystkich:)Czasu nam brakło!!Następne spotkanie trzeba zorganizować w większym gronie Wrocławianki:-) i Dolnoślązaczki :P Ja proponuję w miarę szybko i jeszcze w kwietniu jakby się udało...

Lecę poczytać co u Was:)

Dzieńdoberek brzuszki!Witam się wieczorową porą :) Dziś urodzinki męża mam i cały dzień a to ro biłam zakupy a to gotowałam , no ale za momencik siadamy do kolacji :)
Byłam dziś też u dentysty i nie było tak strasznie jak sie spodziewałam.
jejku kiedy ja będę miała czas żeby usiąść i popisać z Wami.
Przesyłam Wam buziaki brzuszki!

reklama
chciałam się Wam pochwalić że dziś był wielki dzień, oficjalnie przyznano nam kredyt na mieszkanko :tak: bardzo bardzo się cieszę ale powiem Wam więcej - NIE BIERZCIE KREDYTU W ING BANKU - MASAKRA!!! na reklamie przyjeżdżają załatwiają prowizji nie pobierają a w rzeczywistości to dupy wcale nie ruszają, oszukają i okradają aaa no i w żywe oczy się wypierają... z ustaleń miało być tak a jak przyszło co do czego to umowę przygotowali zupełnie inną np. napisali w umowie byśmy o rok dłużej spłacali kredyt, kwota do spłaty była o 19 tyś większa niż się umawialiśmy :baffled: :angry: no i jeszcze sam kosztorys był tak skopany (wcześniejszy był już zatwierdzony taki jaki sami stworzyliśmy) i jeszcze bezczele się w oczy wypierali że to my taki im daliśmy - MASAKRA - i według nich mamy zacząć remont od okien i drzwi zamiast od instalacji elektrycznej i kanalizy - jakieś głąby tam pracują chyba, normalnie jakiś obłęd, już myślałam że wyjdę stamtąd i trzasnę drzwiami (zapomniałam dodać że na wstępie mówili że kasa będzie max w 2 tyg a zajęło to im przeszło 2 mce!!!) całe szczęście jakoś to zostało im przetłumaczone, dobrze że mój miał nerwy do nich.
W piątek podpisujemy już umowę normalną(wstępna była podpisana już w lutym) na nasze mieszkanko i się ruszy z remontem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry