justynka1
Mamusia Antoniusia
aaa jeszcze mi się przypomniało, że moja teściowa po ostatniej wizycie pytała mnie ile ginekolog dał Tymciowi punktów w skali Apgar![]()

ironia ja tez robię właśnie spaghetti;-)
dzięki za rady w sprawie prania dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa jeszcze mi się przypomniało, że moja teściowa po ostatniej wizycie pytała mnie ile ginekolog dał Tymciowi punktów w skali Apgar![]()

bardzo bardzo się cieszę ale powiem Wam więcej - NIE BIERZCIE KREDYTU W ING BANKU - MASAKRA!!! na reklamie przyjeżdżają załatwiają prowizji nie pobierają a w rzeczywistości to dupy wcale nie ruszają, oszukają i okradają aaa no i w żywe oczy się wypierają... z ustaleń miało być tak a jak przyszło co do czego to umowę przygotowali zupełnie inną np. napisali w umowie byśmy o rok dłużej spłacali kredyt, kwota do spłaty była o 19 tyś większa niż się umawialiśmy
no i jeszcze sam kosztorys był tak skopany (wcześniejszy był już zatwierdzony taki jaki sami stworzyliśmy) i jeszcze bezczele się w oczy wypierali że to my taki im daliśmy - MASAKRA - i według nich mamy zacząć remont od okien i drzwi zamiast od instalacji elektrycznej i kanalizy - jakieś głąby tam pracują chyba, normalnie jakiś obłęd, już myślałam że wyjdę stamtąd i trzasnę drzwiami (zapomniałam dodać że na wstępie mówili że kasa będzie max w 2 tyg a zajęło to im przeszło 2 mce!!!) całe szczęście jakoś to zostało im przetłumaczone, dobrze że mój miał nerwy do nich.