Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziękuję Wam Dziewczyny!
Cinamon, Mój Jasiek zapisany jest do przedszkola, ale od września, nie wiem czy 1 cały miesiąc by się nazbierał. Do tej pory zazwyczaj było tak, że jak już udało się, że chodził tydizeń, to potem 3 musiałam go leczyć... Z drugiej strony lekarka mówi, że izolowanie go też nie jest dobre, bo jeśli nie odchoruje swego teraz, to zrobi to w szkole... Nie wiem ile prawdy w takim podejściu,a le z Wiką rzeczywiście tak było, sporo chorowała w przedszkolu, a teraz w szkole nawet jeśli choruje Jasiek czy ja, ona jest zdrowa...
Tańszego laboratorum szukam, póki co wszędzie podobnie... aczkolwiek aspekt ekonomiczny jest tu najmniej ważny
DziękujęCzekam na trzecie

co do tej sukienki,to słuchajcie,jak zamówiłam S" z H&M to naprawdę były "s",bo teraz już w nich mi ciasno,ale naprawdę ta sukienka była jak normalnie 5xl i nie przesadzam.poza tym miała 4 plamy jakby z krwi z przodu!pani napisała,że mogę ją odesłać,więc to uczynię,żadne pieniądze,ale zawsze mogę je wydac na coś innego.
narobię wam smaka:
rozmroziłam truskawki i je zmiksowałam z cukrem-zrobił się taki zimny sorbet i do tego bita śmietanka![]()