Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie....wstalam dzis taka zła ze bym kogos pogryzla, ale nie wiem czemu????:-(
no a jak ja tak robię to stary mówi do mnie " NIE SAP-USIĄDŹ!"![]()
Witajcie dziewczyny
U mnie wieczorami ciągle odwiedza mnie Lady Zgaga o masakra...
leże na "półsiedząco" i męcze sie niesamowicie. Przez to leżenie kręgosłup mnie boli........ ufff
ale przynajmniej wyspałam się rano do 9.40 !!!
Poczytam co u was
,on robi pyszne śledzie i bigos.wszyscy się zajadają zawsze.kupił mi już dziś i śledzie i makrelkę.Hej hej
Ja tylko na momencik - zaraz pędzę do przyjaciółki!
A propos zgagi - wczoraj przeszła samą siebie - Rennie nie pomogło więc pojechałam wieczorem do apteki i kupiłam ten syrop, który chwaliły m.in. Misia i Agata R. - Gaviscon - od razu stał się moim najlepszym przyjacielem. RE WE LA CJA! Od razu przeszło, przestało piec i pierwszy raz od dawna nie odbijało mi się przed snem kwasami żołąkowymi (fuj)!
PO LE CAM
Miłgo dnia brzuszki:***
a stosujesz coś na zgagę, mnie też męczy, szczególnie po rzeczach typu kisiel, winogrono, sok owocowy czy fast food, dlatego teraz unikam jak ognia ale niezmiennie na te dolegliwości pomaga mi ... mleko... zazwyczaj dodaję sobie odrobinę płatków kukurydzianych bądź kleik ryżowy... skuteczność jest różna tzn pod względem długości działania... czasem po jakimś czasie wraca ale ulgę odczuwam zawsze i cieszę się, że nie muszę stosować żadnych leków... spróbuj może i Tobie pomożeWitajcie dziewczyny
U mnie wieczorami ciągle odwiedza mnie Lady Zgaga o masakra...
leże na "półsiedząco" i męcze sie niesamowicie. Przez to leżenie kręgosłup mnie boli........ ufff
ale przynajmniej wyspałam się rano do 9.40 !!!
Poczytam co u was
jeju też mam stertę białych ubranek z wczoraj do uprasowania.przydałoby się włączyć teraz kolory,ale ta pralka biedna co dzień by chodziła.mam pytanie.prać róże z niebieskimi?niby dziecięce nie powinny farbować,nie?jeżeli się zmieszczą razem w ogóle?