Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a w pracy nie masz szans chociaż na przeniesienie ... bo domyślam się, że przy opiece nad starszymi,niepełnosprawnymi osobami, to nie tylko zarazki, ale i sporo dźwigania ...
i super, że masz zwolnienie !!! po stracie lepiej dmuchać na zimne 
Hej Kochane! Wczoraj nie dałam rady już napisać ale za to dzisiaj zdam relację z wizyty....Biedroneczka ma sie dobrze - ma 10 mm(uff), wszystko w porządku, jest tam gdzie ma być, wg usg to 7 tydzień, więc mam tydzień różnicy między OM a usg, ale lekarz powiedział że ten tydzień nie robi jakiejś kolosalnej różnicy.
Sam od siebie zaproponował mi L4 bo wczoraj kaszleć dość mocno zaczęłam, więc mam do 9 listopada, i zapytał czy będę kontynuować przez całą ciążę, ja bez wahania się zgodziłam. Stwierdził, że mam ciążę o podwyższonym ryzyku, bo w lipcu poroniłam więc wszelkie skupiska ludzi są dla mnie niebezpieczne i zdecydowanie mam ich unikać. U mnie w pracy napewno będą komentarze różnego typu od niektórych "miłych" koleżanek starej daty, ale staram się nie przejmować...bo teraz serca mam dwa
I będę miała więcej czasu żeby z Wami popisać![]()