reklama

Czerwiec 2011

reklama
Cześć Brzuchate :-)
jakoś nie mam weny, żeby cokolwiek napisać.....cały czas myślę o tej pepowinie mojej Julki i czy może się odkręci. Mała szaleje w brzuszku i jak widać nie bardzo jej pępowina przeszkadza ale ja się martwię cały czas.....

A tak w ogóle to dobry wieczór :)

mamusia jak ja Ci zazdroszczę tego morza. My co roku jeździmy na wakacje nad morze, ale w tym roku dupa blada i dopiero za rok pojedziemy już z Matim. Z jednej strony z mężem mamy doła, że w tym roku nie będziemy nad morzem ale z drugiej strony jesteśmy szczęśliwi bo wiadomo czemu nas tam nie będzie:-) a majówkę spędzę w domu bo M robi remont nowego mieszkania:wściekła/y:

ja też rodowita Gorzowianka:) a rodzę w Skwierzynie, już mam termin...cała ciąże nastawiałam sie na poród naturalny ale mam dyskopatię i w krzyżu dysk mi się wysuwa i mam wskazanie na cesarkę-stąd termin na 16.06...a 15go mąz mnie wiezie już do szpitala...mój lekarz to Makowski a Twój??

a ja się witam i w sumie zarazem żegnam.

Ostatnio nie mam czasu często tu zaglądać... Podczytuje Was, ale nie bardzo się udzielam.

Zaczęłam pranie i prasowanie ciuszków Antkowych :-) i takie ogólne względne porządki.
Mój Mąż twierdzi, że mam fioła na tym punkcie, bo non stop bym coś sprzątała... :zawstydzona/y::-D

ale to chyba dlatego, że muszę się czymś zająć... żeby nie myśleć o Młodym.
Już się nie mogę go doczekać. :tak:

Idę się myć i kładę do łóżka... bo dziś trochę po sklepach pobiegaliśmy i jestem mega zmęczona! :nerd:
miłego wieczoru

doris prawie wszystkie dzieci sa okręcone pępowiną.Dla mnie trochę głupota że lekarze gadają takie rzeczy,później myślimy o tym i się zamartwiamy. Będzie wszystko dobrze ,zobaczysz.

ja też rodowita Gorzowianka:) a rodzę w Skwierzynie, już mam termin...cała ciąże nastawiałam sie na poród naturalny ale mam dyskopatię i w krzyżu dysk mi się wysuwa i mam wskazanie na cesarkę-stąd termin na 16.06...a 15go mąz mnie wiezie już do szpitala...mój lekarz to Makowski a Twój??
zapraszam Cie tez na watek gorzowski takowy istnieje ;-) tam sporo dziewczyn z g-wa :tak:
teraz ciaze prowadzi mi dr. Chrustowska :tak: Kurde dlaczego rodzisz akurat w s-nie :confused:

Witam wszystkie panie po długiej przerwie.
Nadrabiałam i nadrabiałam czytanie ale nie miałam czasu juz odpisać. W sumie dzisiaj chyba też nie za dużo opiszę bo mały szaleje w brzuchu, wypycha stopy więc może lepiej będzie się legnąć. Widzę, że u wszystkich dobre humorki więc mogę was spokojnie zostawić do jutra.

Witam nową BB koleżankę

reklama
a jak tam dziewczyny majóweczka? macie w planach jakiś wyjazd?
ja będę chyba wyjeżdżać z moim M nad morze do domku moich rodziców, będą moi rodzice, siostra z mężem i moją siostrzenicą na pewno będzie wesoło choć podobno pogoda nie będzie najlepsza...

my tez chcielismy nad morze ale ponoc ma byc bardzo chłodno..słonko ale po 12st,a w pon.nawet 8 wiec sobie odpuszczamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry