reklama

Czerwiec 2011

Marta6nz witam cię w naszym gronie, mam nadzieję, że będzie Ci u nas komfortowo:tak:
Doris mówisz, że Julka się wierci to może już się ta pępowinka odwinęła?

My w weekend planujemy piknik bo pogoda jakimś cudem zawita w Irlandii, muszę tylko lodówkę odkurzyć i jakieś menu zaplanować:tak:

reklama
Kuma - u nas też pewnie tak by było, że zostalibyśmy w domku ze względu na remoncik mieszkanka ale jeszcze z tym trzeba trochę poczekać- niestety-w piątek czyli jutro będą nam zakładać licznik prądu ale za nim będzie prąd to troszkę potrwa bo trzeba bruzdy w ścianach wykuć i rozprowadzić kable, a jak już będzie prąd to remoncik pójdzie z górki, przynajmniej mam taką nadzieję :tak: ale gdybym miała wybierać wolałabym zostać w domku na koszt bardziej zaawansowanego remontu niż pojechać nad morze i czekać jeszcze trochę zanim to wszystko pójdzie...

Cześć kochane
Muszę się z Wami podzielić niusem...Moje dziecko potrafi jezdzić na rowerze!!Jestem w szoku bo wczoraj wyszłam z nim na dwór, rozpłakał się i powiedział ,że idzie do domu bo nie chce nauczyć sie jezdzić.A dzisiaj mój mąż podstępem troszkę go przekupił i powiedział ,że jak się nauczy jezdzić na rowerze to będzie miał codziennie pozwolenie 0,5 godzinki na komputer i to zadziałało...Igor sam chętnie namawiał mnie abym z nim poszła.To straszne używać poodstępu aby dziecko do czegoś namówić ale uwierzcie próbowaliśmy już chyba wszystkiego i nic nie pomagało.A dzisiaj wyszedł i pierwsze ruchy były słabiutkie ale po 15 minutach jezdził i zakręcał nie zatrzymując się na zakrętach.Jestem z niego dumna!! Iza chyba trzymałaś kciuki za mojego Igora bo aż w szoku jestem do tej pory :)
Oprócz tego kupiłam dzisiaj sobie buty pumki bo dostałam kasę za inne buty z reklamacji i malutkiej dresik pumy kupiłam za 50% ceny(czyli 24,50 zł :))-śliczny!! Oczywiście oryginalne w sklepie pumy w Outlecie:)Jak pstryknę fotkę to pokażę Wam na zakupowym :)

Traschka jak tam dzisiejsze ciśnienie??Dzwoniłaś w końcu do lekarki??Daj nam znać co z Tobą.

misialina a czy te wyniki obejrzał już lekarz??

witaj marta6nz:)

Dziękuję za miłe przywitanie i życzę wszystkim spokojnej nocki...moja godzina na mycie i łóżko juz wybiła...jutro USG i zobaczymy synka:-)więc dzień zapowiada się bardzo przyjemnie....teraz trzeba jakoś przetrwać nockę..wędrówki do wc i układanie poduszek ;-)

no ja tylko na chwilkę, myślałam, ze bez szpitala się nie obejdzie :) Rano babcia przyszła i mówi, że źle się czuje, zmierzyłam jej ciśnienie i tętno miała jedynie 38. Byłam w domu sama, wszyscy w pracy, ja z brzuchalem niewiele mogłam zrobić, ale kazałam jej się położyć, otworzyłam okno i zadzwoniłam po pogotowie a ona mi zaczęła robić wyrzuty, że niepotrzebnie, bo ona nie chce do szpitala. Co ja przeszłam, myślałam, że po drugą karetkę będę dzwonić i obie wylądujemy na IP. Na szczęście mała jeszcze nie chciała wyskakiwać.

Teraz idę odpoczywać, bo brzuszek napina się od siedzenia :) Podobno babcia ma wrócić do domu na noc, ale jeszcze jakieś badania jej robią :) Miłego wieczoru grubaski :D

Marta - witaj :)

misialina - a co oznacza takie podwyższone białko w moczu.. ? mam nadzieję, że nie będzie to nic bardzo strasznego....

czy wiecie, ze na bb wiadomości na pv można wysyłać nie częsciej niż co 60 sek.. ????

jutro jadę z teściową na wieś, więc mnie nie będzie dłuuugo - wracamy pewnie 3.05. Dozobaczyska :):)

ja to mam jakiegoś debila od kilku tygodni !!

katamisz - synek potrafi jezdzic rowerem a ja...ale jak to w brzuchu??!! hahaha ale ze mnie zryta bania!

marta - witaj :)

dzwoniłam do ginki z wynikami badan mówi ze nie mam zatrucia ale dała essentiale forte zeby podreperować wątróbke :-) i mam zjesc cos przed spaniem bo mi jakies ciała ketonowe sie pojawiaja...a co najlepsze tadaaa przy mojej wielkiej dupce ....z niedożywienia haha :D o matko jak złośliwość losu to złośliwość

reklama
Katamisz do ginki się nie dodzwoniłam. Ona teraz ma urlop przez dwa tygodnie i pewnie gdzieś wyjechała. Jutro wybieram się do innego lekarza, u którego już byłam w ciąży kiedy moja ginka była długo na L4. Jest w porządku i też pracuje w tym szpitalu gdzie chcę rodzić. Przedstawię mu wyniki mojego cisnienia z ostatniego tygodnia i zobaczymy co mi powie.

nutria pytanie nie było do mnie, ale odpowiem, bo też jutro idę zrobić to badanie. Podwyższone białko w moczu przy wysokim ciśnieniu i puchnięciu nóg może oznaczać zatrucie ciążowe. Sama od kilku dni wyglądam jak napompowany bałwan, do tego to ciśnienie. Oby wyniki wyszły OK.

Marta witaj w gronie czerwcówek!:)

Agabre współczuję przeżyć z babcią. Mam nadzieję, że z babcią wszystko w porządku, takie tętno to jakaś masakra. Ja mam średnio ok 100...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry