reklama

Czerwiec 2011

Ale sie rozpisałyście...
Marta witaj :-)
Katamisz super, ze synuś sie przekonał do roweru :-)
Misialina a dzwoniłaś do gina? weź te wyniki moze jutro położna ci coś doradzi, a kiedy masz wizyte?
Ironia - widzisz dobrze, ze zrobiłąś badania przynajmniej jesteś spokojna że to nie cholestaza :-)
Agabre no nie zazdroszczę sytuacji, pewnie stracha sie najadłaś, odpocznij teraz

Ja u fryzjera nie byłam bo moja fryzjerka przeziebiona i przełożyłam na "za tydzień"
Wziełam sie za pranie część dalszą i teraz czeka mnie sterta prasowania... a mąż włąsnie łóżeczko rozkłada :-)

reklama
Larvunia ja też chcę zobaczyć Cię w nowej fryzurce!!Koniecznie musisz nam pokazać...Sama planuję ostre cięcie ale raczej po porodzie aby teraz ludzi nie straszyć pełnią księżyca :P :szok:

Dziewczynki żegnam się z Wami :* Dobranoc miłych i wygodnych snów :*

Dagamit - bardziej stresujące jest dla mnie pozbycie się mojego mieszkania :-( ale ciesze się, że wózeczek już miejsca nie zajmuje a ktoś się nim nacieszy za niewielkie pieniądze :-)
Marta - witaj :-) Od razu pomyślałam o Larvuni, która ostatnio narzekała, że nikt blisko niej nie mieszka, ale checa :-)
Mamusia - podziwiam, że w takim stanie jeszcze gdzieś się wybierasz :-) My od miesięcy w domu siedzimy, no ale moja ciąża zagrożona, więc to pewnie zmienia postać rzeczy.
Tusen - w tej ciąży udało mi się nie wziąć ani jednej tabletki p/bólowej i nie pamiętam jaka ilość jest dozwolona :-)
Kuma - dobrej nocki :-)
Misia - to nie dobrze, że masz takie wyniki :-( Kiedy masz wizytę u ginka?
Doris - wiem, że to trudne, ale nie zamartwiaj się na zapas.

Obejrzałam Hotel, Szpilki i w końcu doczytałam do końca posty :-)
Katamisz - rewelacja :-)!!!!!!!!!!! Gratuluję Kochana - widzisz, co Igor to Igor - zdolne te nasze chłopaki ;-)
Ironia - najważniejsze, że zrobiłaś badania, z ginką pogadałaś i wiesz na czym stoisz :-) Ale się uśmiałam z jeźdzącego synka w brzuchu :-) Katamisz pod serduchem przecież córeczkę nosi ;-)
Kati - widzę, że przygotowania idą u Was pełną parą :-) Mogę Ci prasowanie podrzucić :zawstydzona/y:?

Dobrej nocki Kochane. Nie piszcie rano zbyt dużo, zajrzę do Was po wizycie u logopedy :-)

witajcie spioszki:)
i bardzo dobrze jak mozecie to spijcie w koncu niedlugo nam sie to skonczy:):tak:
w sumie wstalam w dobrym humorze, w koncu majowka sie zaczyna i powoli moje ogrodki zaczynaja wygladac:-)
trasia trzymam &&&&&&&&&&&&& za wizyte u lekarza i twoje samopoczucie
marta6nz witaj:)
misialinka tez wielkie &&&&& za wizyte, oby te wyniki okazaly sie jednak w normie:)
ironia bardzo sie ciesze ze to nie cholestaza:)

dzis troche pochmurno to posprzatam sobie w domku zamiast dlubac w kwiatkach

Witam Dziewczynki :-)
I witam również Naszą nową koleżankę, Martę :-)
Ja wyspana, mimo,że koleżanka mnie obudziła przed 7 raną, ale z wiadomością, że urodziła dzisiaj o 1 w nocy, 37 tyg. Mały waży 2550 g. Ale Jej zazdroszczę :-(
Ja od kilku dni śpię w nocy jak zabita i wstaję rano półprzytomna. Czasem tylko budzi mnie moje własne chrapanie :-D To już czysta paranoja...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wyniki &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witajcie
ja nocke miałam w miare :-) wydaje mi sie że brzuch mi sie juz obniżył, bo zgagi tak często nie mam a u mnie to była mordęga...

ja już ostatnie pranie dla maluszka wstawiłam, troche ogarnęłam domek czeka na mnie jeszcze górrrrra prasowania i układania ciuszków
A jeszcze dzisiaj na 10-tą spotkanie położna, Misialina i Ja :-)

Iza jak będę w transie prasowania to załatwie i twoje :-) nie ma sprawy ;-)
Larvunia czekamy na nowy fryz :-), kurcze też bym chciała a ide dopiero 6 - tego....
Marta ty masz jeszcze ochote w kwiatkach grzebać :szok: podziwiam, a u mnie póki co słoneczko :-)
Asinka gratuluje koleżance :-) ale i tak kruszynke urodziła, moja kuzynka w 35 tyg w styczniu urodziła córcie 2400 g

Dziewczyny a co z Zebrrą? nie pisała do któreś z Was?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry