reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kurde dziewczyny ale się wrąbałam:szok: łóżeczko i wózek zamawiała nam znajoma na allegro i nie chciałam już jej nękać więc założyłam własne konto. I co zrobiłam debilka jedna... zamówiłam prze KUP TERAZ paczkę podkładów i nawet nie wiem jak to się stało bo nie mam żadnych zakupionych przedmiotów ale widać inicjały mojego nicku pod listą kupna, no i dostałam maila od sprzedającego żeby wybrać formę płatności i adres. Ale ja tego nie chcę:szok: Napisałam błagalnego maila do sprzedawcy żeby zignorowała jakiekolwiek moje zamówienia. Jak się nie uda to mąż mnie zabije:wściekła/y: Ale wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kuma nie pozostaje Ci nic innego jak tylko liczyć na wyrozumiałość sprzedawcy...miejmy nadzieję, że zrozumie, bo jak nie to na nowym koncie zrobisz sobie od razu negatywny komentarz!!

Kuma - nie martw się, gorzej by było jakbyś zamówiła znowu łóżeczko i wózek ten co miała zamówić Twoja koleżanka, może sprzedający zrozumie sytuację a w najgorszym wypadku - jeśli nie będzie tak wyrozumiały to jeśli nie podasz adresu to i tak sprzedający Ci go nie wyśle bo nie będzie miał gdzie, więc nie martw się niepotrzebnie

reklama
dagamit ja już nigdy chyba nie założę sobie tam konta:zawstydzona/y: ja założyłam konto bez pełnej aktywacji i tam jest napisane, że mogę zrobić zakup jak zapłacę najpóźniej na 1 godz przed zakończeniem e-przelewem i ja go nie zrobiłam więc liczę, że mi to wycofają. Jaka ja jestem durna:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry