tusenfryd18
Fanka BB :)
Witajcie:-)
U mnie też piękny dzionek.Zaplanowałam dziś pranie ciuszków.Co prawda jeszcze szafa jest rozłożona i czeka od kilku dni na litośc ale może jak ciuszki wypioore to i mąż sie zmobilizuje mi złoży mi ją.
Wczoraj była dyskusja odnośnie ślubu ,ja niesty mało oglądała a kreacja i młodej i młodego nie podobała mi sie.Nie cierpię koronek ,a mundur księcia miał fatalny kolor i krój.Zdecydowanie bardziej podobał mi sie mundur jgo ojca na ślubie z Dianą.
Ja osobiście lubie skromnośc,nawet taką przesadną.
Bardzo byłam oczarowana suknią młodej Mette-Marit (norweskiej księżnej)jak i mundur księcia mi sie bardzo podobał.
Dla przypomnienia wkleiłam zdjęcia

U mnie też piękny dzionek.Zaplanowałam dziś pranie ciuszków.Co prawda jeszcze szafa jest rozłożona i czeka od kilku dni na litośc ale może jak ciuszki wypioore to i mąż sie zmobilizuje mi złoży mi ją.
Wczoraj była dyskusja odnośnie ślubu ,ja niesty mało oglądała a kreacja i młodej i młodego nie podobała mi sie.Nie cierpię koronek ,a mundur księcia miał fatalny kolor i krój.Zdecydowanie bardziej podobał mi sie mundur jgo ojca na ślubie z Dianą.
Ja osobiście lubie skromnośc,nawet taką przesadną.
Bardzo byłam oczarowana suknią młodej Mette-Marit (norweskiej księżnej)jak i mundur księcia mi sie bardzo podobał.
Dla przypomnienia wkleiłam zdjęcia

juz ma zły nastrój bo kratki wentylacyjnej nie było nosz...to rzeczywiscie powód do fochów a teraz dzwoni i pomiedzy jego k...rwami zrozumiałam tylko tyle że karkówki nie ma....no to fajnie...dzwonie żeby kurczaka wziąłna szaszłyki i jeszcze cos na jutro na obiad ...a ten no znów musze przez cały sklep leźć ...ile ty chcesz jeść.... ghr...no fzjnie ja mam mysleć co on będzie miał jutro na obiad ale zakupów nie ma komu zrobić