reklama

Czerwiec 2011

mysia pogmatwany ten sen...

właśnie najadłam się placków ziemniaczanych,ale jakoś te ziemniaki się już nie nadają za bardzo, ale smak jako taki był:tak:

reklama
widzę,że każda dziś ma jakiś do d.... dzień! ja jakaś zamulona byłam,mdłości,głowa rozbolała..poszłam sie połozyc..zasnęłam na 30min i krew z nosa mi leciała...to chyba słabe naczynka ale nigdy mi sie to nie zdarzyło...
miłego popołudnia dla Was Brzuszki
a oto co polecam na takie dni jak dziś:
muffinki czekoladowe z dżemem porzeczkowym..mniam..wykonanie mega szybkie i bardzo smaczne:)jak będzie kto chętny to podam przepis ;-)
Rysunek2.jpg

Widzę ,że produkujecie jak mróweczki...

A ja jutro jadę do szpitala do mojego lekarza a wcześniej idę na badanie moczu tak zlecił mi lekarz przez telefon.\
Wyobrazcie sobie ,że stanęłam dzisiaj na wadze i doznałam sozku...byłam pewna ,że waga popsuta!!Na ostatniej wizycie 2 tygodnie temu ważyłam 76 kg a dzisiaj...82 kg!!!!! :szok: :szok:Do tego miałam dzisiaj tak spuchnięte nogi koło 12 ,że nie mogłam założyć za nic w świecie żadnych butów i w efekcie musiałam założyć kozaki takie wciągane bo tylko w nie wlazłam...Masakra.Zadzwoniłam od razu do szpitala do położnej i za chwilę bez namysłu przełączyła mnie do lekarza do gabinetu a ten kazał mi zobić jutro badanie moczu aby wykluczyć białko i podjechać do niego z wynikami.Więc trzymajcie za mnie jutro kciuki :zawstydzona/y:Oby to nie było zatrucie...Bo 6 kg przytyć w miesiąc to dużo a w 2 tygodnie to przegięcie!!

dagamit obyś miała rację.Ale do tej pory jak co miesiąc lekarz mój słyszał 3 kg na plus to mówił ,że dużo a tu 6 kg w 2 tygodnie :-(
Kochana na dzień dzisiejszy mam już + 22 kg :szok::szok: Z czego te ostatnie 6 kg w tak krótkim czasie...

Nie panikuję ale dobrze ,że lekarz każe mi to skontrolować bo nie mogłabym spać...

reklama
Katamisz ostatnie tygodnie to intensywny wzrost dzidzi! Moja przez 3tyg. podskoczyła aż o 1kg! No i może dlatego też tyjesz. Spokojnie - ja po swoich przeżyciach staram się teraz nie denerwować, zanim mi lekarz nie potwierdzi złych wieści. To działa!!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry