reklama

Czerwiec 2011

czesc larvunia:) dzieki, kciuki na pewno sie przydadza bo od dwoch dni snia mi sie zwiazane z tym koszmary- ze jakies traszne wyniki mi wychodza itp:-(

reklama
cześć Larvunia, Marta, Zołza:-) i witam resztę śpioszkow :-)
Coś dziś reszta śpi jeszcze smacznie :-)
ja wstałam i zaraz będę się pakować, bo jedziemy nad jezioro i wracamy w niedzielę :-).
Wreszcie się najem karkówki z grilla i innych smakołyków.
Buziaki dla Was i życzę udanego weekendu

I jeszcze sprawa techniczna do Larvuni...:-)
Może by przy wątku smsowym napisać, "bez komentarzy"...tak dla przypomnienia, bo jest już ich parę tam, nawet jeden mój:zawstydzona/y: i można by je wykasować

Marta LArvunia Zołza Doris Witajcie!!!!!!
U mnie też nareszcie słoneczko. Lecę zaraz się wykąpać i gdzieś na 9 pójdę do przedszkola 3 domy dalej zapisać mojego Jasia.To chyba najlepsze rozwiązanie na czas mojego porodu. Mały będzie miał zajęcie a ja spokojnie będę mogła iść do szpitala. Jeśli mu się spodoba to będę go z wózeczkiem odprowadzać :-) Więc trzymajcie kciuki żeby miejsce było i żeby nam się spodobało !
Na 16 mam wizytę u gina i zastanawiam się co będzie dalej bo bakteria jest dalej mimo trzeciego antybiotyku. Mam nadzieje że nie szpital!

Doris bardzo się cieszę z Twojego wyjazdu! Nareszcie odpoczniesz! Najedz się dużo tych pyszności bo potem to wiadomo! Miłej zabawy kochana!

Zołzuniu twój K jest super!!!!!

Martusiu to ty ranny ptaszek jesteś !!!!! Ale przynajmniej mąż ma dobrze z tymi bułeczkami!
Larvuniu no to kawka!!!
Justynko Witaj! dziękuję za &

I jeszcze sprawa techniczna do Larvuni...:-)
Może by przy wątku smsowym napisać, "bez komentarzy"...tak dla przypomnienia, bo jest już ich parę tam, nawet jeden mój:zawstydzona/y: i można by je wykasować
zaraz zrobie tam porzadek ;-) Tylko takie sprawy kochana to piszcie na watku organizacyjnym, bo przyznam szczerze ze nie zqwsze czytam tutaj :zawstydzona/y: Ale za pare chwil porobie porzadek tam :tak:

reklama
Witam:-)

Ja dziś spałam jak zabita,normalnie tylko raz wstałam na siusiu:-)

Doris
ale Ci zazdroszczę tego jeziorka.Jedź i wypoczywaj i przywieź dużo energii dla nas.

Zołza gdzie sa tacy faceci jak Twój mąż?,szcześciaro.:tak:

Cinamon powodzenia w załatwieniu sprawy z przedszkolem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry