reklama

Czerwiec 2011

Mrsmoon...po dwóch dawkach antybiotyku jest już lepiej, nie boli przy sikaniu...może zadzwoń do Twojego gina z wynikami, będziesz spokojniejsza, ja się na tym nie znam

reklama
Trasia, oj tak, chorzy faceci to słodziaki ;-)
Nie, nie mamy sokowirówki, K. wymyślił, żeby zrobić sok w termomixie [dobry blender też dałby radę] - wrzuca jabłka, miód dla osłody, kostki lodu [łatwiej rozpierniczają się owoce], a później dodaje wodę. Dziś zamiast wody dał zaparzoną miętę - mniam! :-)

Misia, ja nie pamiętam, kiedy spałam dłużej, niż do ósmej ;-) Kiedyś potrafiłam spać po kilkanaście godzin, budził mnie K., kiedy wracał z pracy :-p A w ciąży mi się poprzestawiało ;-)

Misia chyba nie ma takiej potrzeby, we wt mam wizytę, wszystko się układa w logiczny ciąg - nerki mnie pobolewają czasem, pewnie piasek schodzi czyli te kryształki, ktore z kolei podrażinają nerki i moczowody, stąd te krwinki czerwone. Ja już przeżyłam rodzenie kamienia, piasek to jest nic:tak:za to bakterie które miałam 3 tyg temu same zniknęły a nic nie brałam na nie - jakieś cuda chyba...badania zawsze w tym samym laboratorium robię, nie wiem jak to możliwe...
Dobrze, że u Ciebie lepiej:tak:

Zołza no brzmi cudnie ale ja nawet takiego fajnego robota nie mam:( Chcę kupić jakiś blender czy robot, sama nie wiem co lepsze. Pod kątem przyszłych zupek dla małej. Będę mysleć w odpowiednim czasie.

Mrsmoon...tylko miej pod kontrolą nerki, z nimi nie ma żartów...mi wczoraj gin obydwie sprawdził na usg czy nie ma zastoju

Zołza...smakowicie brzmi ten soczek...tylko ja bez mięty bym wolała nie lubie jej

Trasia...polecam blendery z Brauna...rewelacja

A ja znowu ciśnienie 144/85...kurde

Trasia, no, my pewnie też byśmy czegoś takiego szukali, gdyby nie niechciany :-p prezent od teściów, który bardzo się teraz przydaje :-D
Zapomniałam dodać, że K. przesącza później ten sok przez tetrę, bo nie lubimy farfocli w piciu... Wychodzi mega-smaczne! :-)

Misia, bez mięty też pijemy. Raz mieliśmy gruszkowy soczek, wcześniej pomarańczowy. Można naprawdę sporo zdziałać samemu przy dobrym sprzęcie :-)

trasia mi mąż na urodziny kupił blender philipsa hr1372/90 z funkcją kruszenia lodu do mojego ukochanego mojito:tak:czekam na niego z niecierpliwością - mam nadzieję, że dziś pojawi się kurier. Dodatkowo philips ma teraz promocję i za każdy zakup zwraca 20% ceny na konto - wystarczy wysłać kod kreskowy i kopię paragonu do 15 maja. Mam też mikser, ale wydaje mi się, że blender bardziej poręczny na codzień. A miksera do ciast używam

Witam dziewczyny! Fajnie, ze duzo wyspanych wsrod was :-) Ja sie budzilam kilkakrotnie, to na siku, to na skurcze, ale rano odetchnelam, ze rodzic nie zaczelam :laugh2::laugh2: Teraz wypilam kawusie z mlekiem (albo raczej mleko z kawa) i odpoczywam, o 12 musze isc do przedszkola na swietowanie dnia matki. Slubny obiecla przyjechac o 15 aby cos mi pomoc w domu i na zakupy pojechac, mam nadzieje, ze mu sie uda wyrwac.
Milego dnia Wam zycze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry