reklama

Czerwiec 2011

tusen raczej tak.Dzisiaj wyjątkowo ważyłam się po 12 przed wyjściem z domu jak zobaczyłam ,że mam strasznie spuchnięte nogi i ta waga mnie dobiła bo jeszcze przed samymi świętami jak się ważyłam to waga stała praktycznie bo było +1 kg od wizyty a dzisiaj +6

reklama
oj katamisz to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

a ja się przed chwilą dowiedziałam,że moja następna koleżanka jest w ciąży-tak ja zawsze mówiłam,że to jest bardzo zaraźliwe:-D

żegnam się
o 22.30 oglądam tlc

Ostatnia edycja:
Jaka tu dzisiaj produkcja, jak za starych dobrych czasów:) Ja byłam na spacerku z mamą, ciepło nie było ale słoneczko troszkę poświeciło więc było przyjemnie. Być może spacer to zbyt duzo powiedziane, zrobiłam w sumie może 500m i potem siedziałyśmy na ławce:)
Niespecjalnie pamiętam co miałam komu odpisać a nie mam już siły na dwa okienka...

Marta moja lekarka wspominała mi o dodatkowych badaniach pod kątem dyskopatii. Próbowałam dostać się do specjalisty na nfz i zaprosili mnie na wrzesień a prywatnie ja już naprawdę nie wydolę więc najzwyczajniej w świecie olałam temat. Co ma być to będzie.

katamisz jak dobrze, że wizyta już jutro i dowiesz się wszystkiego! Ja nie mam wagi w domu, ale patrząc na swoje nogi na pewno sporo kg mam do przodu. Mam wrażenie,l że ostatnio tyję głównie od kolan w dół. Dramat.

Asinka biedna ty z tymi dolegliwościami:( Oby jutrzejsze badania wyszły dobrze. I tak jak dziewczyny pisały, olej te pielęgniarki. Jak to jest, że jedne z nas tyją 5 kg a inne 25? Wielkiej różnicy w diecie pewnie nie ma, ja też wcale się nie obżeram a boję się wejść na wagę. Jestem tak popuchnięta, że chyba te litry wody w moim organizmie robią swoje.

Ja te uciekam.Mam jutro wizytę u gina . Anula strasznie się dziś rozpycha w okolicach pępka więc nie wiem czy usnę .Jednak jak się porządnie narobię to zasypiam szybko, a jak mam tak leniwy dzień jak dziś to masakra. Dobrej nocki brzuszki!

Katamisz....ja pomiędzy niektórymi wizytami przybierałam po 5 kg...to tak piszę, żeby Cię pocieszyć :-)
A badania zrób, bo moze rzeczywiście coś się dzieje
Cinamon...kciuki za jutrzejszą wizytę!
Traschka...ja też 500 m i ławeczka :-) :-) :-)
Aaga...za Twoje wyniki też kciukasy!!!

hello....ja od 4 na nogach, spac nie moglam to upieklam mezowi bulki na sniadanie, bylam tez na badaniach i teraz palaszuje sniadanie. zaraz pewnie spanie mnie rozlozy, a dzis wizyta u gina i usg, zobaczymy ile synus wazy. u nas dzis pieknie i dosc cieplo sie zapowiada....przesylam wam te piekne promyki, milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry