reklama

Czerwiec 2011

reklama
Doggi chyba dziś męża do roboty zagonię;-)a tak serio to im bliżej tym bardziej chcę w terminie urodzić, tak jak trasia - jeszcze te 2-3 tygodnie chciałabym poodpoczywać:tak:za tydzień mam jeszcze usg, trochę się zdziwiłam, no ale jak trzeba to trzeba. Myślałam, że to z 31 tygodnia to już ostatnie było

Oj, też bym chciała mieć jeszcze usg! ZObaczyć brzdąca, a przede wszystkim upewnić się co do pozycji... Prawie jestem pewna, że leży główkowo, ale na 100% nie mogę powiedzieć.

Doggi tez o tym slyszałam;-) widzisz jak to się mówi: sex jest dobry na wszystko :-)
zmykam dalej ogarniać kącik maluchowi i całą chatkę ..a później wizyta..obiadek już się piecze-by ni trzeba było stać w upale przy garach..Miłego Dnia dla Was kobietki , lecę robić farfalla017.gif...motylem jestem..chciałoby się rzec hihi :-)farfalla024.gifZobacz załącznik 353199

Poradźcie mi Kochane: zauważyłam ostatnio,że puchnie mi bardziej prawa noga niż lewa?? :-( Czym to jest spowodowane?? Wybieram się właśnie do sklepu i mogłabym zahaczyć o aptekę, bo jest po drodze. Jedna noga jak bania, a druga praktycznie normalna. Co jest grane??

A ja się tak podjarałam, że się dobrze czuje w miare dziś, że chyba pojade do jakiegos centrum handlowego a'la Plazka na jakis deserek lodowy z psiapsiłką :D Rozpusta musi byc !! Po porodzie skończy się, więc muszę wykorzystac możliwosc jedzenia ewryfing póki jest taka możliwośc :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry