Setana
Fanka BB :)
Katamisz, Ironia trzymam kciukaski za Wasze dzisiejsze wizyty &&&&&&&&
Misialina podgrzałaś atmosferę na całego
Wyobrażam sobie jak musiałaś być wystraszona, a te łzy to nic dziwnego przeciez to już końcówka i emocje siegają zenitu. Lepiej dać im upust niż dusić to w sobie. Dobrze, że czujesz się lepiej i nawet trochę pospałaś.
Doggi Ty to dopiero biedna jesteś
Mam nadzieję, że Ola wynagrodzi Ci obecne cierpienie i dolegliwości. Mam nadzieję, że dziś bedziesz czuc się lepiej i ciąża pozwoli złapać Ci oddech. Dużo sił Ci życzę, choć i tak dzielnie sobie radzisz.
Ja też od kilku dni mam silne bóle dołem brzucha jakbym miała @ dostać.
Misialina podgrzałaś atmosferę na całego
Doggi Ty to dopiero biedna jesteś
Ja też od kilku dni mam silne bóle dołem brzucha jakbym miała @ dostać.
. Na pocieszenie napisze Ci, ze mnie tez mega cieżko, dzieciaki sa bardzo nisko, rozpychaja sie na maksa bo im jest mega ciasno, razem wazą prawie 4,5 kg wiec łatwo nie jest, szyjka krotka, kregosłup, krzyze bolą masakrycznie, o kroczu nawet nie wspomne (na szczescie ten kregosłup, krzyze i krocze to w nocy wiec przynajmniej w dzien mam wzgledny spokoj, ale za to w nocy przez to spać nie moge), skurcze tez łapią, brzuch sie stawia i tez jojcze do M. cały czas ze juz siły nie mam

, a szczescia podwojnego boje sie jak diabli, no ale znow bedzie trzeba byc bohaterem;-)
Choć tak się zastanawiam czy to nie czasem po wodzie z cytryną, albo po kanapce z pomidorem.