Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jak u słonia!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za laktację - czasami to trwa dłużej, zanim się ustabilizuje. Szkoda, że położna już kazała Wam dokarmiać maluszka i że w szpitalu nie zajęli się Wami bardziej pod tym kątem, ale z Twoim pozytywnym nastawieniem na pewno będzie dobrze! :-)
Katamisz,[/I][/B] ja odpuszczam sobie dania, przy których trzeba stać... Wczoraj np. była zupka jarzynowa, a potem ryż z mięskiem z piersi kurczaka z cebulką plus brokuły. Z czego wszystko wstawiałam i tylko co jakiś czas zaglądałam, a mięsko robiłam tak, że ułożyłam w naczyniu, doprawiłam, podlałam leciutko wodą i na to dałam zeszkloną cebulastą i wszystko do piekarnika. I mogłam dalej odpoczywać ;-) Trzeba myśleć teraz o sobie. Ja dziś np. chciałam poodkurzać, a K. kazał mi odpoczywać, bo on poodkurza po pracy... Heh, chyba trzeba to wykorzystać, bo później może nie byc tak łatwo ;-)
A co do pełni, to ja z kolei myślę, że to jednak nie są zbiegi okoliczności. Z tym, że nie chodzi o magiczny kształt księżyca, a o to, że wtedy jest większe pole przyciągania, czy jak to tam nazwać. Cały wszechświat współgra ze sobą, więc tu też może być jakaś interakcja :-)