Witam wtorkowo!
Ale mnie pogoda wkurza! Myślałam, że z każdym dniem będzie coraz więcej słońca, a tu od rana zimno i pochmurno! Czekam na gościa, który ma uprać nam wykładzinę w salonie - byłam pewna, że otworzę sobie okna na oścież, szybko mi wyschnie, a tu d...
Na dodatek kolejna noc nieprzespana z powodu kręgosłupa. Tak mnie napiernicza w odcinku piersiowym, że od tygodnia noce mam z głowy. Nie da rady znaleźć jakiejkolwiek wygodnej pozycji. Dziewczyny, jak ja już bym chciała urodzić!!!!
Misilina wiem co czujesz, bo mam podobnie ze skurczami - i też niby się zaczyna, a potem spokój. Najbardziej zaczyna boleć pod wieczór. I boli w środku, kłuje, ciągnie...Noce są koszmarne.
Blusia co do uszka to niedawno przez to przechodziłam. Pomógł mi roztarty na waciku czosnek - chodziłam z tym w uchu przez cały dzień i noc i jakoś przeszło. Poza tym zakropliłam sobie Otinum, można brać te krople bez problemu w ciąży, tylko teraz są już niestety na receptę. Spróbuj sobie z tym czosnkiem, mnie naprawdę pomogło. Tylko wyciągaj co jakiś czas żeby nie popalić sobie skóry w środku (ja tak zrobiłam i potem schodziła mi przez wiele dni :-) )