reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Marta6 - tu namiary na porady w Gorzowie Wlk.

Oddział w Gorzowie Wielkopolskim

W środę i piątek 8.00-14.00
osobiście:
ul. Mościckiego 6
66-400 Gorzów Wielkopolski
II piętro, pokój nr 1 i 4
telefonicznie:
(0-95)-722-32-91
(0-95)-722-32-87

czyli jutro od 8:00 możesz dzwonić i pytać:)

reklama
Kurde skurcze mam od 15.00, raz mocniej, raz slabiej. Caly czas idzie od krzyza i czasami az mi tchu brakuje. Mam nadzieje, ze poprostu za duzo porobilam w domu. Teraz leze od 1,5 godziny i mam nadzieje ze odpusci. Maz chcial mnie juz wiezc do szpitala, ale mu powiedzialam ze jeszcze nie czas i pojechal do pracy. Teraz pewnie pojde do wanny zobaczyc czy przejdzie. Pojawie sie wieczorkiem, buziaki!

Anapi, uważaj kochana, może trzeba było jechać do tego szpitala?

Dzisiaj moja koleżanka z Wrocławia trafiła do szpitala ze skurczami i 4-cm rozwarciem :) Czekamy na małą Natalkę :)

Marta6 - tu namiary na porady w Gorzowie Wlk.

Oddział w Gorzowie Wielkopolskim

W środę i piątek 8.00-14.00
osobiście:
ul. Mościckiego 6
66-400 Gorzów Wielkopolski
II piętro, pokój nr 1 i 4
telefonicznie:
(0-95)-722-32-91
(0-95)-722-32-87

czyli jutro od 8:00 możesz dzwonić i pytać:)
co gdzie jak...
eee nie w temacie jestem a rzucilo mi sie w oczy... o co chodzi... mozna w pigulce odpowiedz :-D;-)

dobra chyba sie doczytalam...
dziewczyny to jak to teraz jest, wlasnie kiedys byly ksoazeczki ze sie ubezpieczonym jest, gdzie pracodawca podbijal a teraz co jest :eek:

co gdzie jak...
eee nie w temacie jestem a rzucilo mi sie w oczy... o co chodzi... mozna w pigulce odpowiedz :-D;-)

Larvunia, to jest namiar dla Marty6 na bezpłatne porady prawne w Państwowej Inspekcji Pracy. Marta ma problem z uzyskaniem dowodów ubezpieczenia od pracodawcy. Nie ma podbitej książeczki ani RMUA i nie wie co w takiej sytuacji, a szpital robi problemy...

reklama
Larvunia. Ja nie mam książeczki, za to co miesiąc dostaję od pracodwacy druk RMUA w którym jest info o odprowadzaniu składek zdrowotnych. I to jest dowód ubezpieczenia, który przedstawiam w szpitalu.

Do góry