Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed porodem nie mialam zadnych objawów, niz skurczy przepowiadajacych, nie odszedł czop, wody, ktg nic nie wykazywało wiec jak w niedziele skurcze sie pojawily ok 16 i do 20 nie przechodziły do zadzwonilam do gina, kazał przyjechac, zbadał, powiedzial ze nie urodze za godzine, ale ma sie powoli zbierac do szpitala. Pojechalam w szpitalu jednak wszystko rozwijało sie bardzo powoli, nie pomagały czopki, kroplówki, pamietam ze rozwarcie doszło do 7 cm i nie chcialo isc dalej, a zaczeły sie bole krzyżowe, takie juz prawie parte. Wstawałam z tego fotela porodowego i kaldałam sie, i tak kilka razy. W rezultacie lekarz pomogł i Jule wypchnął z brzucha, uciskająć go. Jula urodzila sie wreszcie w poniedzialek o 11.45. Tak wiec trwalo wszystko 20 godz.Aaga, dużo przed porodem pojawiły się jakieś objawy? Bo ja kota normalnie dostanę z tą moja Hanką Skakanką. Straszy a wyjść nie chce, takie to niezdecydowan
ALe fajnie ze tak szybko dochodzisz do siebie. MIeszko teraz nie odroznia dnia od nocy, ale niedługo zacznie sie juz to normowac i uz nie bedzie tak spał non stopHej
U nas lepiej- mam już pokarm!Tylko Mieszko ciągle śpi i wybudzanie go na jedzonko jest b. trudne- nic mu w spanku nie przeszkadza.
Ja czuję się już b. dobrze. Zdecydowanie lepiej niż w ciąży! Jeszcze tylko krocze pobolewa, ale to pikuś.
Ale fajna siostra z ciebie, podziwiam ze na takim etapie ciąży pojedziesz zając sie dzieckiem siostryMnie wczoraj siostra postawiła na nogi bo jest w 38 tygodniu i zaczeła się dziwnie czuć . Tak samo jak przed urodzeniem córki. Ja spanikowałam bo jeszcze torby nie spakowałam a muszę jak ona urodzi pojechać do niej i zaopiekować się jej córkąDziś już się spakuję i jak coś to spokojnie pojadę
Mam nadzieje że nie urodzę po drodze bo to 120 km
Tam mogę urodzić bo fajny szpital mają
![]()
Ja osobiście obudziłam się tylko raz na siusiu ale żebym to się wyspała to nie powiedziałabym...wszystko mnie boli
a od września idzie do szkoły.