• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

A poza tym, sto lat mamuśki :*

dzien-matki.jpg

reklama
Doggi Kochana trzymaj się tam ładnie :* Oby Ci to przeszło i połóż się wtedy od razu spać,żeby odespać brzydką nockę :-( Już nie wiele Wam zostało :*

Ironia, Doggi współczuje boleści nocnych :-( tulam mocno

mnie teraz boli podbrzusze jak diabli i strasznie twardy mam brzuch... tak mnie do tej pory bolało nocą lub wieczorem a nie rano...łooooo jezuuuuu zwariować mozna i głowa też lekko ide kawe zrobić... ufff

Dzięki dziewczyny... wykończona jestem, chętnie bym się przespala ale nie mogę cholerka... jak tylko się kłade i probuje zamknąc patrzydła to one sie same otwieraja :/ blehhhh... w nocy odeśpie... taki mam plan :)

Doggi, kurde, współczuję! Oby to się już rozkręciło porządnie, bo ileż można... :*

Ironia, jak się nie obróci, to przynajmniej nie będą czekać nie wiadomo ile z zakończeniem ciąży :-p Jakkolwiek, będzie git :-)

Ja dzisiaj jak na razie dobrze się czuję i dzisiaj odpoczywam, bo wczoraj się narobiłam. Wczoraj tak mnie głowa bolała i musiałam wziąć apap, żeby przeszło, bo już wytrzymać nie mogłam i miałam taki humor okropny...
Oby dzisiaj było dobrze :-) Pogoda piękna, to może się udzieli.
Kurcze, taka się delikatna i skłonna do wzruszeń zrobiłam w tej ciąży :-p Pisałam do mamy smsa z życzeniami, bo mama we Włoszech mieszka i się popłakałam... Ach, mam nadzieję,że to przejdzie.

Witam się również :) widzę, że nastroje z okazji Dnia Matki różne ;) Ja już wiem, że mi Hanula psikusa zrobiła i dzisiaj ani w najbliższym tygodniu mam się jej nie spodziewać :( No cóż, może się jednak zlituje i na Dzień Dziecka będzie chciała wyjść :) Znowu mi lekko do góry podeszła i już tak mocno nie napiera jak jeszcze tydzień temu. Nic tylko jej tatusia do roboty pogonić ;) Może coś się ruszy.

Na Dzień Matki obiecał mi pyszną mrożoną kawusię :D teraz czekam, aż z pracy wróci i zajmie się deserkiem :)

Aha, muszę jeszcze wklepać życzenia dla mojej siostry od ej synka. Mały już mówić umie, ale za malutki na składanie życzeń i chrzestna musi się wykazać inwencją ;) Znalazłam cudny tekst i jak już go wklepię to spróbuję przesłać również na forum :) Ale na początek śniadanko :D

reklama
Witam wszystkie mamuśki i życze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO tym co mają już swoje dzieciaczki i tym które będą mieć !!! Duuużo słoneczka i uśmiechów :-):-):-):-)

U mnie nocka minęła całkiem niezle, nawet nie spodziewałam się że tak się dobrze wyśpię, dzień zapowiada się słoneczny i nie gorący więc może na jakiś spacerek się przejdę. Wczoraj odwiedziłam biedronkę i kupiliśmy pakę pampersów 158 szt - chociaż chyba była ostatnia więc nie wiem czy mają ograniczoną ilość sztuk czy codziennie dostawiają.
Doggi- współczuję nocki może w końcu akcja się rozkręci - życze ci tego!!

Tusen - to super że się wyjaśniło i jesteś spokojna, my również :-)
Zołza - Edgarek jeszcze wypnie się pupcią - trzymam kciuki!

Lece coś zjeść na śniadanko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry