• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Ja po kawie mrożonej, ale nie w humorze głowa mnie boli- zmierzyłam ciśnienie i mam podwyższone 130/80 -- u mnie to mega duże!!!
łydki mnie bolą jak cholera, razem z kolanami - o bólach od krzyza jak na @ już nie wspomne... macie tak juz długo, bo nie wiem na ile mam sie nastawić na męczenie...

Przegapiłam ten post :-p
U każdej jest inaczej, mnie tak męczy na ostro to chyba drugi tydzień, ale zaczęło się dużo wcześniej, już sama nie pamiętam, bo mi się dni zlewają w jedno...

reklama
oooo matko dwa tygodnie!!!!!!!!! :szok:
toż to taki permanentny okres..................

mnie bolą strasznie mięśnie nóg, ale ja tak zawsze mam przed okresem, poskakałam na piłce a teraz ide do wanny moze troche zelży...

Zołza masz jakieś inne sposoby na neutralizowanie tego bólu?

Kati, niestety, nie. Nawet wanny nie mam :-p Staram się ruszać trochę, na zmianę z odpoczywaniem - ciężko jest bardzo, ale pocieszam się tym, że już niedługo koniec męczarni ;-)

Hej kochane :) Melduję się :)
Lekarz zaliczony, występ w żłobku i spacer z Jasiem po parku też :) Ogólnie dzień póki co udany. Śmignę tylko obiadek i lecę poczytać co u Was :) Ale najpierw skrobnę na wizytowym ;)
Buziaki :)

ja tez bylam na 10 w przedszkolu , zaraz ide z nowu po mlodego... lazic mi sie niechce juz po tych schodach na 3 pietro :sorry2: Trzeci raz dzis bede szla po nich...
a to my z dzisiaj :sorry2:

DSC08815.JPG
DSC08865.JPG
DSC08869.JPG

musialam z rana zniknąć,bo mąż wrócił do domu i jakoś miałam humor zepsuty bo wczoraj mnie wkurzył i nagle się we mnie odezwał znów nerw jak go zobaczyłam...i tak mnie ten nerw trzymał,ze ogolnie byłam zła na cały swiat...jak wyszedł poplotkowałam przez tel.z kolezanką,pozniej się wybrałam po truskawki i postanoiwłam przerjsc sie dalej do sklepu-a lekarz juz mi nie pozwolił tak łazikować,ale sobie pomyslalam,ze powolutku dam rade i tak sie zmachałam,ze ledwo doszłam do domu...ale przy okazji kupoiłam te pieluchy w biedronie,w pierogarni pierogi z truskawkami,a w warzywaniku trauskawki-dzis 12zł/kg a wczoraj 10zł wiec sadziłam,ze cena zwyczajowo spada a nie rosnie...:/ poczytam co tam u was i bede sie zajadc truskawkami..maz nie zasłuzył wiec zjem znow sama i dowody po truskawkach uprzątne....;-)

"larvunia rusz te dupsko po synka! no rusz rusz rusz!!!!!!!" - tak tak do soebie gadam :-p:sorry2:
kurde czuje sie dzis jakbym @ miala... pobolewa w podbrzuszu caly czas. Nie mocno ale czuje ze boli.. glupie uczucie.
dzis w przedszkolu sie nasluchalam ze wyladnialam :szok::-D I ze chlopaka urodze :-D noooo ja niechce niespodzianek juz ;-):sorry2: Nastawilam sie na Michalinke :-p

Marta6 nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry