reklama

Czerwiec 2011

zeberko 3mamy kciuki za Ciebie i Bartusia napewno juz po 19 będziesz go tulić !! :) powiedz koniecznie ile bedzie miał cm bo mysle ze mam fajną niespodziajke dla Was :-)

reklama
byliśmy na obiedzie u teściów, potem w decathlonie i między regałami dostałam piękne zdjęcie od kati! Aż krzyknęłam z radości, ludzie patrzyli na mnie jak idiotkę:))) Ogromnie się cieszę i chyba szybko poszło. A ja kupiłam sobie piłkę do skakania. Zaraz się przesiadam z kanapy:)

Zeberko jestem z wami całym sercem, trzymam za ciebie i za Bartusia. Musi być wszystko dobrze! Czekamy na dalsze wiadomości.

Doggi, może przy takiej dawce ekscytacji i Olka postanowi się wykluć ;)

Zebrerrko, całym serduchem jestem z Wami i trzymam kciuki!! Wszystko ze smykiem na pewno będzie dobrze. Trzymaj się kochana.

Agatko, dzięki za wieści :)

Saffi
, no właśnie Kati miała jakoś termin zbliżony do mojego. Dlatego właśnie się z lekka spękałam i przed chwilą dopakowałam do torby laktator, butelkę i smoczek :)

Trasia, my dziś też obiadek u teściów zaliczyliśmy :) A jutro idziemy na łatwiznę, D. powiedział, że pizzę zamówimy :)

Ehhh wiecie jak mi girki puchną :( W ogóle to mam wrażenie jakby przy tej opuchliźnie trochę sine się robiły, ale tak jakoś ciężko mi stwierdzić, bo żyły prześwitują. Muszę powiedzieć D. żeby je oblukał.

Ale weekend z rozpakowanymi prezentami!! Co wchodzę na BB to nowe dziecko :-D
No i super!

I widzę, że zapowiada się kolejne - Bartuś wychodzi! Zebrra trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko! Będzie dobrze!!

Blusia jaaaaaa wieeeeeeeeeeem
juzmi sie dluzy :sorry:
no i ja od jakiegos czasu mam rozwarcie, miekka szyjke, mloda napiera na kanal i dalej nic :sorry:
Blusia a Ty co czujesz... urodzisz w terminie, przed czy po :huh:

Larvunia, u mnie mała co prawda nie w kanale, ale rozwarcie i sflaczała szyjka jest. Z tym, że mi ginka powiedziała, że mi ciąży nie da przenosić i wyśle wcześniej do szpitala (bo chce żeby mała poobserwowali). No, ale ona w szpitalu nie pracuje więc równie dobrze mogą mnie odesłać i czekać do terminu. Tak naprawdę nie mam przeczuć, choć myślę, że jak mnie położą to może szybciej się rozpakuję :) A przeterminowania baaaaardzo bym nie chciała, mam jakąś obsesję na tym punkcie ;)

reklama
Blusia jaaaaaa wieeeeeeeeeeem
juzmi sie dluzy :sorry:
no i ja od jakiegos czasu mam rozwarcie, miekka szyjke, mloda napiera na kanal i dalej nic :sorry:
Blusia a Ty co czujesz... urodzisz w terminie, przed czy po :huh:

Od kilku dni zauwazyłam że mnie piersi bolą ale bardziej w okolicach sutków a mam termin na 15.06, ale jakoś nie mam przeczucia kiedy urodzę bo jak skurcze lekkie miałam od ok 3-4 m-cy tak teraz to ni hu hu -normalnie jak cisza przed burzą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry