Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki Dziewczyny! Musiałam wejść, bo zanim Olaf do mnie dojedzie, to ja zdążę zwariować ze strachu... Trzymajcie proszę kciuki, żeby Bartuś był cały i zdrowy, tylko to jest dla mnie najwazniejsze!
Zeberrko masz moje 100%-owe wsparcie !! !! !! Jestem z wami !! Będzie dobrze, głowa do góry, dziś jest wspaniały dzień na szczęśliwe przyjście maluszka !! Buziam i ściskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeberrko na pewno wszystko będzie dobrze, tyle już wytrzymałaś dla swojego Skarbika, że teraz na pewno wszystko zakończy się happy endem, nie ma innej możliwości.. teraz tylko te kilka godzin czekania w strachu... no ale trzymajcie się dzielnie, jeszcze chwila i utulisz swojego maluszka, ściskam
chwila nieuwagi i juz dwie urodzily no ;-)
ide tabelke uzupelnic, bo nie nadaze pozniej jak sie zaczneicie posypywac nagle ;-):-)
....fajnie maja te co juz tula swoje szkraby