reklama

Czerwiec 2011

w ogóle czytałam w necie o tym oleju rycynowym, bo bylam ciekawa na jakiej zasadzie takie cuś ma niby dzialac... i stwierdzam ze sciema :P Bo ten olejek moze wywoływac biegunxony i reguluje prace jelit czy cuś... bo te biegunki to własnie niby skurcze powodują... to ja wam powiem, ze lipa z tym olejkiem !! Bez sensu :P Ja mam od jakiś 2 tyg biegunki tak co drugi dzień i co... codziennie widzimy się na BB :D :P

reklama
wy zamiast na piłce to na swoich byczkach poskaczcie :) myślę,że będa cali uradowani :) a i energia sie nie zmarnuje :) hihih

blusia ok skaczemy dzisiaj na piłach...:tak:
marta Mi skakanie po byczku nic nie pomaga.Skacze , skacze i ciągle nic...teraz trzeba z piłką spróbować :-D

Leje z Was dziewczyny, jesteście niemożliwe :-D:-D:-D
No ja bym mojego zaangażowała, ale pamiętam jak w poprzedniej ciąży wcale nie chciał, bo miał jakieś obawy. Mam nadzieję, że teraz się skusi, w końcu już tyle abstynencji ;)

Trasia
, no proszę nawet kotu posmakowało ;)

Wchodze na BB a tu kolejny smyk nam się urodził suuuper - może powoli się rozkecimy :))))
Marta - ja niestety piłki nie mam więc tylko byczerk mi zostaje :-D
Doggi - super miała twoja koleżanka - byle tylko zdąrzyć dojechać do szpitala, ja również nie mam stresa narazie porodem tylko czekam z niecierpliwością

Dzizzzzz, po prawie tygodniu spokojnej Olci w brzuchu ( tylko leniwie się przeciągala) zapomniałam już co to dobry kopniak albo mocne wypięcie dupki... mała złośnica dziś tak szaleje, że nie mogę... a na brzuchu takie himalaje mi się robią ze to się nie dzieje... jakbyście mnie widziały... leże i się śmieje przez łzy bo boli jak diabli jak mi sie tak napina-wypina ale wygląda tak komicznie że nie mogę noooo hahahahahahahaha... jak mały alien w brzuchu hahahaha :P

dziewczynki właśnie patrzyłam na allegro i te piłki są tanie. Gdzie można je kupić? W sklepach sportowych będzie? Bo na allegro się nie opłaca, drugie tyle wychodzi za przesyłkę.

w tesco chyba widzialam czy w jakims zabawkowym to niecałe 30zł kosztowała taka piłeczka...zmykam do mojego byczka:-)muuuuuu...wrrrrr...achhhhhhhhhh;-)
udanego weekendziku i do później Kobitki:-)

w tesco chyba widzialam czy w jakims zabawkowym to niecałe 30zł kosztowała taka piłeczka...zmykam do mojego byczka:-)muuuuuu...wrrrrr...achhhhhhhhhh;-)
udanego weekendziku i do później Kobitki:-)
Tobie też :-)

Ja wstawiłam właśnie chlebek do pieczenia, rozładowałam zmywarkę... Jakos lepiej się dziś trochę czuję - idę zebrać wczorajsze pranie i może cos jeszcze uda mi się zrobić. Póki K. w szkole siedzi ;-)

Ironia, tak z tydzieńto już konkretne bóle były a wcześniej takie delikatne. Po prostu czułam się dokładnie tak jakbym zaraz miała dostać @ i po kilkunastu min. to mijało (to nie były skurcze).

Trasia- on je tak co ok 2- 3 h, już nie zapisuję, nie odmierzam dokładnie, bo prawie przez to oszalałam! Ogólnie on lubi dużo spać. Jak już zaśnie to śpi 3 h conajmniej, ale jak się obudzi, to długo czuwa- rozgląda się po pokoju i ma wiecznie zdziwioną minę:) W nocy karmię go 2 razy- zazwyczaj muszę go budzić na jedzonko, ale już obudzony wcina chętnie;) Czasami budzi się sam, ale raczej bez wrzasków- po prostu się wierci i postękuje.

reklama
trasia te piłki w każdym sportowym możesz kupic, ale takze w zabawkarskim (ale wtedy mają nasze ulubione rogi :D)

Aestima tylko pozazdrościc grzecznego brzdąca :) Niemożliwy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry