Ehhh dziewczyny wzruszyłam się jak zobaczyłam kolejne zdjęcia Waszych pociech, są takie słodkie, malutkie, nic tylko przytulać i całkować 
Andariel, dzielna z Ciebie mamusia. Bardzo się cieszę, że jesteście już w domku i że Adaśko taki waleczny chłopak
Ściskam Was mocno 
Misialina, super że poród raczej z tych lżejszych, oby każdą z nas taki spotkał
Malwinka śliczna dziewczynka, niech Wam zdrowo rośnie 
A jestem ciekawa co u naszej Marty24, żadnych wieści póki co. Mam nadzieję, że podejmą decyzję i nie będą jej niepotrzebnie trzymać i stresować.
A dziewczyny powiedzcie, czy skurcze wyglądają tak, że brzuch boli jak na @, czy skurczem też jest jak brzuch twardnieje?
Trasia, narzekaj narzekaj, w końcu od tego jesteśmy
Doris, powodzenia na ktg
Kurcze, sama bym się wybrała z ciekawości czy tam jakieś skurczyki się nie zapisują. No ale u mnie póki co nic wielkiego się nie dzieje, więc bez sensu.
Andariel, dzielna z Ciebie mamusia. Bardzo się cieszę, że jesteście już w domku i że Adaśko taki waleczny chłopak
Misialina, super że poród raczej z tych lżejszych, oby każdą z nas taki spotkał
A jestem ciekawa co u naszej Marty24, żadnych wieści póki co. Mam nadzieję, że podejmą decyzję i nie będą jej niepotrzebnie trzymać i stresować.
A dziewczyny powiedzcie, czy skurcze wyglądają tak, że brzuch boli jak na @, czy skurczem też jest jak brzuch twardnieje?
Trasia, narzekaj narzekaj, w końcu od tego jesteśmy
Doris, powodzenia na ktg