reklama

Czerwiec 2011

Larvunia, dobrze niestety :eek: mnie żadne skurcze póki co nie łapią, może kilka razy dziś mi brzuch stwardniał i na tym koniec. A tak bym chciała trochę się pomęczyć ze skurczami (Doggi, oddaj trochę). Hehe wiem, wiem głupie, ale poprzednio nie miałam żadnych tylko wody chlustnęły, więc teraz dla odmiany mogłoby być inaczej ;)

Doggi, cholerka teraz jedziesz jak jak już mam się kłaść spać? ;)

reklama
Blusia heheh mnie tez wody chlusnely "tylko" a bole przyszly po 2h ;-)
ale w tej ciazy jakos inaczej sie czuje, pobolewa od 4 dni... ciekawe jak jutro bedzie ;-)

edit:
dziewczeta DOBREJ NOCY :*

Ostatnia edycja:
Larvunia, no to u mnie ledwo poleciały i już się skurcze zaczęły ;) Z samochodu już wychodziłam zgięta w pół. A w nocy jechaliśmy może z 5-7 minut do szpitala :) Ja i tak obstawiam, że Ty się pierwsza rozpakujesz :)

Blusia nie ukrywam ze juz bym chciala... no zycie. MAla wyjdzie jak bedzie chciala ;-) Byleby nie po czasie bo sobie wlosy zaczne rwac z glowy ;-)

Ja do szpitala mam ok 40 km w sumie, wiec lepiej niech mocno nie boli od razu ;-)

DOBRANOC :*

Katamisz, Trasia, jak tam tańce na piłce? Gdzie wieczorny meldunek? :)

Doggi, no wiesz nie zasnę przez Ciebie teraz :-p

To się żegnam, spokojnej nocki życzę :)

Doggi dopiero doczytałam, że być może u Cibie akcja się rozkręca. Ogromniaste kciukaski zatem, żebyś najpóźniej jutro trzymała małą Oleńkę w ramionach :-)

blusia jestem teraz ale widzę ,że Ty już uciekłaś :zawstydzona/y: Ja dzisiaj dzielnie uskuteczniałam wyginanie na piłce.Teraz przed momentem ją odłożyłam w sumie i oglądam "przepis na życie" no i musiałam zerknąć czy kolejna mamusia może się rozpaowuje :)
Ale dzisiaj jakoś słabsze te skurcze i bóle mam więc do akcji porodowej zapewne jeszcze daleko...Ale nie napieram już.Co ma być to będzie i już.Najwyżej 9-tego pójdę do szpitala na wywoływanie...:zawstydzona/y:A Ty jak się czujesz??

doggi trzymam kciuki za akcję &&&&&&&&&&&&&&

reklama
wow jaką właśnie przekroczyłam liczbę napisanych postów - jestem w szoku he he :szok:
to ja też powolutku idę do łóżeczka, buziaczki dziewczyny i dobrze przespanej nocki wszystkim życzę a Tym które chcą dziś urodzić życzę ekspresowego porodu :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry