reklama

Czerwiec 2011

kat.j1 no kurcze, Szpak a Pani Małgosia, to niebo a ziemia... mi tam się pani małgosia w ogóle nie podobała !! Mega mi się podobało że Czesław tak obiektywnie potrzedł do tego !! Nawet mai nie dopuścili do głosu :D :D I dobrze bo jej niecierpię :D :P

reklama
Larvunia, ja prowadziłam obserwacje typu wykresik, tempka, śluz, ale z szyjką dałam spokój bo dla mnie to jakaś abstrakcja była, nie ogarniałam tego tematu :) Nie wiem nawet czy teraz jakbym palucha włożyła to bym zauważyła różnicę (choć zdaniem ginki szyjka miękka i rozwarcie na 1 palec)

A właśnie, jedni lekarze podają rozwarcie w centymetrach a inni na palce. Czy jeden palec to jeden cm czy jak ?

Blusia ja tez dlugo nie umialam badac szyjki ;-) ale poltora roku na to mialam, wiec sie naumialam ;-)
co do wymiarow, to zalezy jaki kto ma palec heheeh, moja na cm podaje ;-) niby mam na 2 cm pierwsze ujscie, no mi by palec na bank wlazl ale nie wiem czy wiecej, nie probowalam balam sie :sorry:

Eee no ja czasu też dużo, tylko z lenistwa mi się nie chciało ;) Jakieś to trudne mi się wydawało, wysoko, nisko, średnio otwarta, zamknięta... Wystarczyła mi cała reszta :)

Asinka, przespanej nocki życzę :)

Ok, dziewczyny stary jedzie po mnie i jedziemy na ip... bo mnie tak zaczął krzyż szarpac i się brzuch napinac ze to sie nie dzieje, ruszyc sie nie moge... za jakies 15 minut jedziemy, jak bede coś wiedziec bede pisała esy !! Kiss kiss 3majcie kciuki, zeby mnie zatrzymali, zebym urodziła :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry