reklama

Czerwiec 2011

Kurcze znów dwa dzieciaczki mamy, jak się cieszę!!!!!
DZIEWCZYNY GRATULACJE
Doggi - mam nadzieję ze jutro będą od ciebie smsy może w końcu coś się ruszyło!!! Trzymam kciukasy tylko wydaje mi sie ze ciebie na IP skłonią skurcze które wbiją cię w fotel albo parte ;-)
Ada Szulc -faktycznie wymiata!!

reklama
mamusiu finał jest dla Szpaka i Gienka :D :P

Ivonka ja już straciłam nadzieje, na to, że bede pisała do Was sms-y z porodówki :P :) i na IP prawdopodobnie wygna mnie dopiero odejście wód :P Bo te skurcze to są nudne już jak na moje... wczoraj było to samo, zaczęło sie co prawda koło 21 a dzis od 17 walcze około ale znając moje super szczęscie znów mi przejdzie koło północy i narxon :P

Doggi -własnie dziwnie to wygląda u ciebie tak jakby akcja nie mogła się rozkreci a masz wizyte u gina w przyszlym tygodniu? Może jakies rozwarcie juz jest tylko akcja nie moze sie rozkrecic. A tutaj dziewczyny rodzą bez skurczy i od razu wody odchodzą :/ Twoja dzidzia ładnie mamusi daje popalić;-)

Widzę, że każda X-Factor ogląda :-) Ja tam kocham Gienka cały sercem, a na Szpaka to patrzeć nie mogę, ani Go słuchać, ale w tej ostatniej piosence dał radę.

powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras starajac sie o dzidzie badala sie sama :confused: Pytam o badanie szyjki, sluzu itp :sorry:
Ja sie badalam... i dzis przy kapieli nie wiem jak ja to zrobilam, ale powyginalam sie jak tylko moglam na lezaco ;-) i wsadzilam se paluch. Szyjka miekka jak cholera i palec moglabym wsadzic, ale sie balam juz... W kazdym razie u mnie mega miekka szyjka. Nie moglam sie sama dlugo wybadac ani dokladnie, bo kurna nie mialam tyle sily wygieta byc ;-)
z ciekawosci sie zbadalam pierwszy raz od zaciazenia a Wy :sorry:

Blusia u mnie mezus atakuje kompa i podczytuje zuzel ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry