reklama

Czerwiec 2011

Ivonka ja już wizyty nie mam... już ostatnią miałam... ale tak sobie myślimy z mężuchem, że jutro pojedziemy do niej bo jutro przyjmuje i sie chyba przejade zobaczyc co i jak... bo troszkę zmęczona jestem, bo takie ksurcze obojętne nie są dla mojego organizmu... ja na prawde nie kumem tej mojej córci ;)

asinka tą ostatnią piosenkę to Szpak pojechał po bandzie... ale chyba bardziej jednak podobała mi się Ada szulc jako Alani Morissette... KOZACKO WYSZŁO !!

buuuu a Ani z przepisu na życie wody dziś odejdą :( A zaszła w ciąże kurde dopiero niedawno :P te seriale mnie zabijają :P

reklama
Dla mnie Ada w repertuarze Alanis, to pójście na łatwiznę, bo jak ją tylko usłyszałam za pierwszym razem, to powiedziałam, że ona w wyższych partiach ma głos strasznie zbliżony do Alanis. Także jak dla mnie szału nie było... Ale najbardziej z całego X-Factora zapamiętam Gienka jak zaśpiewał "Layle". Dla mnie ta piosenka jest najlepsiejsze ever, a Gienek ja tak zaśpiewał, że się popłakałam. CUDO!!

Doggi - to dobrze że pojedziecie bo warto to sprawdzić, nie dość że odbija się to na Tobie to żeby również dzidziek przez to nie ucierpiał a porozmawiasz sobie z nią jak już będzie po tej stronie brzucha :)))
Larvunia - ja się nie badałam jakoś się obawiam tego :-D, ostatnio moja ginka wyczuła główke i jakoś tak dziwnie bym się czuła jakbym ją np pogłaskała hehehe ciekawe co mąż powie jak mu to zaproponuje hehehe ;-)

asinka ja zdechłam ja usłyszałam Gienka jak śpiewał She bangs rickiego martina (2 odcinki temu jak wszyscy razem wyskoczyli i spiewali) powalił mnie !!

Jaaaaaaaaaa SZpak ma kozacką piosenkę !! Imagine jest piękne !! !! !! Boskie cudne itp... (ale skopał :/)

hehehe Ivona ja nie dosiegnelam, tzn lekko wsunelam palec tylko do pici ;-) Spoko, bzykaja sie niektorzy do samego konca ciazy, wiec w glowke walic praciem nie moga heheheeh ;-)
U mnie mega miekko tam... i otworek wyczulam, ale dalej sie nie zaglebialam, tez sie balam ;-)

kurde ale przy kazdym skurczu tak mnie DU.PA napier.dala, że to sie nie dzieje... Koś ogonową przynajmniej jakby ktoś mi próbował wyrwac... straszne uczucie... tak od godziny mnie łupie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry