reklama

Czerwiec 2011

Doggi, bierz du** w troki i na ip :-p Mam nadzieję,że Cię szkubnie w końcu tak porządnie, że jutro już będziesz miała Olcię przy sobie :*

reklama
Katamisz, no ja właśnie gibam się na piłce. Próbowałam w dzień, ale Jasiek jak tylko zobaczył to od razu też chciał. Więc mi wieczór został :) No i popijam herbatę liściastą :)

Asinka, Ty lepiej grzecznie czekaj na swoją kolej ;)

Larvunia, ja też chyba do kilku dziewczyn napiszę, bo nie wiem czy któraś w tym samym czasie na porodówce nie wyląduje :sorry:
Mogę?

asinka jeszcze nie.. za słabe one są... pojade jak sie określą bardziej :P a tak naprawde to pojade pewnie dopiero jak moje water broke ;) bo te skurcze to lipne są.

Cześć dziewczynki. Wpadłam sie przywitać. Rodzice z siostrą już pojechali do domku, jakoś strasznie szysbko zleciał mi ten czas i nawet się pobeczałam jak pojechali... Było mi bardzo smutno mimo, że mój mąż w domku i na pewno juz nigdzie dalej nie pojedzie do czasu narodzin naszej córci.
Podczytywałam Was troszkę ale już czasu na pisanie nie miałam. Jutro postaram się nadrobić wszystko lepiej.
No i tak nam się cudnie dzieciaczki wreszcie zaczęły zjawiać po drugiej stronie brzuszków. Fantastycznie. Za każdym razem jak czytam o kolejnym, a jeśli jeszcze sa zdjęcia to czuję się mega wzruszona!

Wszystkim mamusiom serdecznie gratuluję! I nie ukrywam, że możliwości tulenia maleństw obrzydliwie zazdroszczę...

Oj Blusia nie da rady... Nie sądzę,że dotrzymam do terminu, w końcu to cały miesiąc :szok: Poczekam do wtorku, co mi gin powie i wtedy zabieram się do roboty :-p Wszystkie możliwe opcję pójdą w ruch ;-) hehe dłużej ja już nie wytrzymam...

Doggi lepiej, żeby Ci wody odeszły dopiero przy porodzie, tak więc sobie szanuj :-D A teraz masuj brzusio, żeby się skurcze potęgowały. Trzymam kciuki za Was &&&&&&

Asinka, ja Cię proszę nie nastawiaj się na wcześniej. Zobacz ile dziewczyn miało przepowiedziany wcześniejszy poród a nadal w dwupaczkach siedzą :)

hihi dzieki asinka bede masowac bede :D ale i tak musze do 23 czekac bo stary w pracy.. no i x-factor oglądam i musze jeszcze przepis na życie ogarnac :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry