reklama

Czerwiec 2011

HELL YEAH !! !! !! KOlejna mamuśka !! Boże, czyste szaleństwo od wczoraj ;) Jak tak dalej pójdzie to naprawde wszystkie rozpakują się przed połową czerwca... minimum po 2 na dzień... no cholerka statystyki są kozackie !!

mrsmoon GRATULUJĘ KOCHANA !!

reklama
witam Wasi po mojej 2 dniowej nieobecności
U mnie dużo się działo, w piątek myślałam że zacznę rodzić tak się źle czułam i takie mocne skurcze miałam dopiero o 8 rano zasnęłam, mój już wieczorem chciał jechać do szpitala ale jakoś poszło, w kilka godzin tak mi brzuch opadł że czuje się jak bym go miała na kolanach ale to na szczęście moje odczucie :-D
chciałam się pochwalić moimi dzisiejszymi fotkami - nabyliśmy dziś aparat lustrzankę i chcieliśmy wykorzystać te ostatnie dni w 2paku :-) na początek pozwolę sobie wstawić zdjęcie na którym w ogóle nie wyglądam bym była w ciąży a tym bardziej w 9 mc (to zdjęcie z przed paru godzin)

2.jpg
a poniżej to są już z dzisiejszego spacerku :)
3.jpg5.jpg4.jpg6.jpg7.jpg

mówiąc szczerze czuję się jakbym miała znacznie mniejszy brzuszek :)

Trasia, ja właśnie najbardziej obawiam się, że położą mnie w szpitalu i będę tam leżeć bez sensu, bo nic nie będą robić :( Już bym wolała chyba codziennie na ktg jeździć niż małego w domu zostawić. Tym bardziej, że do opieki trzeba zaangażować połowę rodziny :(
Mam nadzieję, że może po weekendzie coś ruszy w sprawie cc Martusi :)

Mamusiu, ślicznie wyglądasz, tak kwitnąco, ciążą Ci służy :)

Ooo i kolejne dzieciątko. Mrsmoon gratuluję z całego serducha :) W końcu jakaś dziewuszka :)

reklama
Izuś, ja też, ja też, ale przy dobrych wiatrach jeszcze około 2 tygodni poczekam :)

Doggi, może Ty się jednak przejedź do tego szpitala, ja Cię normalnie podziwiam, że tak się męczysz. Może jak gin przy badaniu pogmera to coś się ruszy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry