reklama

Czerwiec 2011

Iza nasza martusia24 czeka na cc więc obawiam się, że czekają na dzień z dobrą statystyką. Szpitale ponoć nie lubią mieć w jeden dzień zbyt dużo cesarek bo to "źle wygląda". A że wszystko jest w porządku to się nie spieszą. Biedna, pewnie ma już serdecznie dość a przecież zostawiła małe dziecko w domu.

reklama
Oki Brzuszki, ja póki co uciekam, bo chłopaki wracają i zaraz będę słuchała od synka jaki to był piękny dzień :-) Mam nadzieje, że szybko padnie dzisiaj wieczorem, po tylu godzinach spędzonych na powietrzu ;-)
Jak tylko będę miała wieści od Mrsmoon to dam Wam znać a póki co, nadal trzymamy kciukaski :tak:.

Iza nasza martusia24 czeka na cc więc obawiam się, że czekają na dzień z dobrą statystyką. Szpitale ponoć nie lubią mieć w jeden dzień zbyt dużo cesarek bo to "źle wygląda". A że wszystko jest w porządku to się nie spieszą. Biedna, pewnie ma już serdecznie dość a przecież zostawiła małe dziecko w domu.
I to jest przerażające! Jak ma mieć CC to niech się umówią na konkretny dzień, żeby "norma" była zachowana a nie trzymają ją... ehhh... bez sensu... Kto się przejmuje, że w domu małe dziecko jest i cierpi jak mamy nie ma :wściekła/y:

Doggi teraz to wiesz..ja bym chciała by on do mnie sam przyszedł przytulił i bysmy poszli sobie razem na to wyjscie..a nie najpierw zglosnil tv by mnie nie sluchac,pozniej ze jak zechce wyjsc to mam mu powiedziec i wyjdziemy....gdzie ta czułość..niby inteligentny a nie wie jak podejsc do kobiety w ciąży...jakos mi juz sie odechcialo wszystkiego...bo przeciez nie robie wszystkiego z myśla o sobie tylko o dziecku...ciagle jakieś spiny o byle co...a ja chcę tylko dobra maluszka...

nie przejmuj się... to jest dziad... oni nie potrafią podejsc do kobiet.... sa oczywiscie wyjątki ale i tak facety to jaskiniowcy :P Ja np jak chce sie pogodzic ze starym, oczywiscie bez orzeczenia winy po zadnej ze stron, to ide do niego i mówie mu "a tak w ogóle to ja Cie nienawidzę i papiery rozwodowe mam już podpisane !! KONIEC Z NAMI" na co on mowi "Mała, ale wtedy polisa ci przepadnie i jak umre nie dostaniesz pieniędzy!!" na co mówie "ok, to jednak zostaje z Tobą" i sobie coś pocisniemy dla zartów i znów jest miłosc... Tylko my jestesmy specyficznym gatunkiem ludzi :P

Doggi widzisz podziwiam Cie,ze w chwilach zestresowania przez faceta potrafisz jeszcze zartować...mi jest smutno i jakos sie zamykam...wlansie przezd chwila powiedzial do mnie,zebym jak mam kompa wlaczonego sprawdzila mu czy s abilety na zuzel jeszcze to on sobie pojdzie dzis...a ja na to,ze chyba zartuje..a ten ze ja znow taka i owaka...i wyszedl wkurzony dalej przezd tv.
..super mi sie ryczec chce a ten by sobie na zuzel poszedł...a co...no skoor ja nie chce wyjsc z domu to jemu nie wolno??a caly tydz.osobno bo wiecznie praca i budowa...

dobra ide sie polozyc bo mi jakos na płacz sie wzieło....dzieki za mile slowa i odp.

Mnie jak mój stary doprowadza do płaczu to wtedy ide mu płakac pod nosem i mówie mu jaki to on jest bez serca i zimny dran, bo ja tu nosze jego dziecko kocham go i troszcze sie o niego a on tylko wredny potrafi byc... i wtedy jego sumienie rusza i mnie przeprasza... ztym ze ten mój to jest taki "kochanie ja nie lubie jak przeze mnie płaczesz", "kochanie nie lubie jak sie zle czujesz a nie moge ci pomóc" itp... wiec z mojej strony to taki emocjonalny szatnaz, ale ja jestem wredna niestety..

Nie przejmuj się kochana, połóż się odpocznij, ochłoń i moze sie przespij... albo zjedz lody :D one pomagaja na wszystko :) Uszy do góry!! Bedzie dobrze !!

Hej
Nie było mnie parę godzin a tu mamy kolejnego chlopczyka...Anapi GRATULACJE!!!! i jeszcze kolejna dzidzia w drodze!!! Fajnie!!!!
Byłam na ktg...u Julci wszystko ok, oczywiście byłam z badana i co....wszystko pozamykane, nic się nie zmieniło. Az lekarz powiedział, że normalnie nie wierzy, że to moja trzecia ciąża.
Także Traschka...nie przejmuj się, u mnie też nic!!!! Wizytę mam w środę, w czwartek do szpitala....mam nadzieję.

Andariel...sliczny jest Adaś, Maly Rycerzyk, a Ty naprawdę dzielna Mama, wiem że to musial być dla Ciebie bardzo ciężki okres ale wszytstko już dobrze a Adaś rośnie jak na drożdzach.
Misialina...Malwinka jest śliczna. Ale masz dobrze, że już jesteś w domku!!!!!

Buziaki dla reszty Brzuszków

Witam się i ja po całym dniu nieobecności :-)

Anapi gratuluję raz jeszcze :* Zazdroszczę tak błyskawicznej akcji!!

misialinka witaj kochana.Malwinka jest słodziutka!!Strasznie jestem ciekawa Twojej opowieści porodowej więc w wolnej chwili wpadnij do nas i streść nam troszkę :) Zazdroszczę Tobie także szybkiej akcji...

mrsmoon zaskoczenie:-) Trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Witam się wieczornie:)

...i witam kolejnego maluszka - Anapi gratki:***

...i ciekawe co u mrsmoon - cały czas czekam w napięciu na sms-ika od niej!

Która się jeszcze dzisiaj planuje rozpakować? ;))) A tak narzekałyśmy, że nic się u nas nie dzieje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry