reklama

Czerwiec 2011

CZesc kochane
mało jestem ostatnio na forum, ale nie chce wprowadzac smutnego nastroju:-(. W zasadzie to sparawdzam czy mamy juz małe dzieciatka z nami:tak:
Andariel wierze, ze teraz bedzie juz wszystko dobrze, dalej trzymam kciuki i bardzo wam kibicuje:tak:

reklama
Oj też bym już chciała.... ech!

Kochane moje, ja też zmykam, bo zryta jestem po dzisiejszym dniu. Zaraz zaliczę relaxa na kanapie przy x-factor. Mąż ma podsmażyć na masełku naleśniki z serem, a do tego truskawki ze śmietaną i cukrem pyyyyyszkaaaa:)

Buziaki i do jutra - ciekawe co przyniesie kolejny dzień...

Izuś

Doggi, może Ty się jednak przejedź do tego szpitala, ja Cię normalnie podziwiam, że tak się męczysz. Może jak gin przy badaniu pogmera to coś się ruszy ;)

mój stary mówi to samo... ale ja się boje ze jak pojade to mnie tam położą i tak zostawią i bede gnic w łóżku szpitalnym co bedzie opóźniało wszystko...bo w pozku nie ma ip jako takiego... jest tylko po to by przyjac do szpitala i tam mają zabronione wykonywanie badan... badac moga dopiero jak cie na oddział wrzucą... a ja dzięki bardzo za lezenie w szpitalu...

Doggi, kurcze sama nie wiem co Ci doradzić. Ale z drugiej strony jak wszystko będzie dobrze a nic nie będą robić, to przecież zawsze można się samemu wypisać na żądanie.

Pa, Silva :)

Hej Mamuśki :-)
Co tu się dzieje :-D:shocked2: Jeden dzień mnie nie ma, a tu wysyp Maluszków... WSZYSTKIM MAMUŚKOM, KTÓRE URODZIŁY WIELKIE GRATULEJSZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja od wczoraj byłam u teściów, bo teściowa odprawiała urodziny. Miło spędzony czas na polku, ale noc miałam straszną :dry: Nie dość,że spać nie mogłam, bo nie w swoim łóżku, to jeszcze Mały szarżował po całym brzuchu i wpychał się pod żebra z lewej strony. Ból straszny...
A dzisiaj w miarę spoko, ale chciałabym już urodzić, bo chcę w końcu zobaczyć swoje normalne stopy... Teraz to wyglądają okropnie, całe popuchnięte.
Postaram się poczytać co u Was się działo, ale nie wiem czy podołam :-p

Ale fajnie mamy kolejną dziewczynkę!!!!!!!!!!!!!Mrsmoon gratuluję!!!!!!!!!!!!!

Ja też już chcę moją malutką tulić!!!!!!!!!!!!I zobaczyć jaką ma buziunię bo co niemowlak to inne dzieciątko:)

Skakałam na piłce dzisiaj i jak wstałam dupska nie czułam tak mi zdrętwiało :szok:
A moja malutka dzisiaj mało aktywna i dziwi mnie bo to jej godzina do wariactw a tu cisza...i tym samym skurczy mniej dzisiaj jakby.

pójdzie człowiek spać a tu tyle dzieci się rodzi :-) jak ja bym chciała tak urodzić jak anapi !! :) mam nadzieję ze u nas też tak szybko pójdzie !

majeczka sliczności do zjedzenia !! :-)

jejku nie było mnie jeden dzień a tu prawdziwy wysyp.Jak weszłam na smsowy to aż mi się w głowie zakręciło :) Cudowne wieści!!!ANAPI MRSMOON gratuluję z całego serca!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry