reklama

Czerwiec 2011

Doggi hehehe ja podobnie jak ty odkąd mam te przepowiadające to każdego dnia myśle że to dziś z taką różnicą że ja nic nie wiem o mojej szyjce, no nic czekamy dalej Madzioolka gratuluję nowego m idę wziąć szybki prysznic i spać dość tych dzisiejszych huśtawek miłej nocy kochane

reklama
Ironia - &&&&& ogromne - trzymaj się dzielnie i czekamy na newsy.
Ja się powoli żegnam. Muszę jeszcze jedno pismo skończyć i idę lulu. Jakoś mi to mycie okien nic nie dało :-/
Dobrej i spokojnej nocki Wam życzę!

no... to ja trzecia.
Napatrzcie się, bo to chyba jedyna okazja zobaczyć mnie o tej porze na forum:)
U mnie nieciekawie, bolące gardło przekształciło się w ciągłe napierniczanie w oskrzelach, nie musze nawet oddychać żeby czuć jak mnie tam wszystko piecze. Nie spałam prawie w ogóle, muszę się wybrać do lekarza i zastanawiam się jak tam dotrzeć. Do przystanku nie dojdę z tą moją cholerną nogą, auta nie dam rady poprowadzić, M. w pracy. Wyć mi się chce.

Hej Dziewczyny!

Ironia, wrzuc na luz, nie nerwuj się!

Larvuniu, hej hej!

Trasiu, cholerka, najgorzej, że nie możesz dojść do przystanku :/ A nie ma kompletnie nikogo, żeby Cię podrzucić? Bo chyba lekarz powinien Cię obejrzeć...

My ubraliśmy wczoraj łóżeczko małego i już wszystko jest gotowe na jego przybycie. Mnie nadal wszystko boli, a mały ma to w nosie. No ale po południu jedziemy do szpitala i zobaczymy, co nam powiedza... :happy2:

dzień dobry kochane
muszę częściej zacząc wpadać na czerwcowe forum
Ironia wcale się nie dziwię ja to pewnie całą noc bym nie spała, jeszcze raz powodzenia kochana traschka biedna ty, może jakaś sąsiadka by pomogła ja-zolza powodzenia
Ja juz długo nie śpię znów mam małe rozwolnienie ale to nie pierwszy raz więc nawet się nie nastawiam na nic

Mam pytanie może głupie ale czy możliwa jest akcja porodowa nawet jak nie odejdzie czop

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry