reklama

Czerwiec 2011

Młody jest bardzo samodzielny,i daje sobie rade.Ale jak mam okazje go podrzucić a naprawde leje to uważam że powinien to wykorzystać.
a jak nie to mam go .......
A tak wogóle to nie ukrywam że chyba będę ta zazdrosną mamą:-(:zawstydzona/y:Biedne te laski które kiedyś zaczną sie koło niego krecić:blink:

reklama
Witam z rana :-)
Dziś tylko 3 strony do czytania a nie 7-8 jak ostatnio :-D

Trasiu ale Cie wzięło, bidulko! Przy takiej pogodzie takie paskudne choróbsko!! Ściskam mocno i życzę dużo siły.
Ironia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zołza ciekawe czego się dowiecie w szpitalu - trzymam kciuki!

Widzicie mój suwaczek!? Jestem wściekła, bo naprawdę to była moja wielka trauma, że ten czas nadejdzie, a u mnie NIC! No i się stało. Jestem rozbita na maxa. Żadne zabiegi nie pomogły, żadne okna, mycie podłóg, latanie po schodach, spacery, skakanie, tańce...Wszystko do d...
Dziś idę o 15 do gina. Wcześniej na ktg. Nie spodziewam się niczego, bo na nic się nie zanosi. Powoli muszę chyba oswajać się z myślą, że za tydzień ląduję w szpitalu... :-(

U Agabre na razie cisza. Wczoraj wieczorem jeszcze pisała, że nic się nie zmienia. Mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby przez noc się coś ruszyło, bo męczy się bidulka ze skurczami.

Dagamit tulę Cię, Każda z nas chciałaby żeby wszystko się samo zaczeło,a to tak nie jest.Ja też myśle że nic u mnie samo sie nie zacznie,a jak juz to w bardzo nieodpowiednim momencie:dry:

ja-zolza to do dzieła dziś miły wieczór z mężem dużooo przytulania może to pomoże i będziesz czerwcową czerwcówką tusenfryd18 niczego nie przegapiłaś, biedne my, ja pracuje w przedszkolu i dzieciaki 5 letnie do mamy mówiły że nie chcą buzi bo koledzy patrzą :-):-):-)

Witajcie w słoneczny poranek.

TRASIA bardzo co współczuje, jedz do lekarza żebyś czegoś nieprzegapila tak jak ja.

U mnie tragedia. Wczoraj byłam u gina i dostałam wyrok na 13.06 na CC; Antos nadal siedzi na dupce; wczoraj tez miałam konsultacje anestezjologiczna i w moim przypadku znieczulenie ogólne bo badania krwi jeszcze nie sa dobre,; udało mi sie namówić usypiacza na jeszcze jedna konsultacje przed zgloszeniem sie do szpitala na 10.06 może do tego czasu badania wrócą do normy. A No i jeszcze moje przeziębienie to zapalenie oskrzeli , wiec od wczoraj biore jeszcze antybiotyk i to tyle; mam tylko nadzieje ze moje dziecko dobrze zapiera sie nogami bo mam wrażenie ze przy kolejnym ataku kaszlu on mi wypadnie. Na chwile obecna chce do weterynarza zeby uspil mnie na czas kaszlu.....

ZOLZIK powodzenia, czekam na dobre wiadomosci i trzymam&&&&&&&&

IRONIA&&&&&&&, koniecznie daj znać jak u ciebie z tym rozwierakiem miedzy nogami.
Miłego i spokojnego dnia zycze wszystkim.

witam
u nas dzis straszny upał, miałam siedziec dzis na dupce w domu, ale stwierdzilam ze musze se wybrac na targ po truskawki bo to ostatnia szansa na zjedzenie ich. Maluchy w brzuchy rozrabiaja dalej w najlepsze. Powiem wam ze niespodziewaałam sie ze donosze ta ciaże tak długo bez jakis wiekszych problemów. Jednak natura potrafi nas czasem zaskoczyc
Ironia trzymam mocno kciukiza Was, bedzie dobrze
Traschka biedaku, alez sie te infekcje od ciebie nie chca odczepic. Aporod z bolacymi oskrzelami faktycznie nie jest ciekawa perspektywą wiec czym predzej do lekarza.
Poza tym dziekuje ci za słowa otuchy i pocieszenia. Nie chce wylewac swoich zalów i problemow teraz gdy wszystkie jestesmy juz na koncowce ciązy i czekamy na swoije dzieciątka wiec takie smutki nie sa wskazane
Tusen szczerze powiedziawszy tez mialabym mega cykora jak mąż miałby jechac w taka trase przed porodem
Madziolka gratulacje nowego gniazdka
Agabre trzymam kciuki zeby akcja szybko ruszyła

reklama
Witajcie Mamuśki :-)
Ale dzisiaj upal, Tusen daj trochę tego chłodku.
Dagamit mam to samo, to czekanie człowieka najbardziej wykańcza.
Zołza, Asinka kcukasy za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agabre to się musi wymeczyć w tym szpitalu bidulka, oby jak najszybciej akcja się na maksa rozkreciła.

Miłego dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry