reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej Dziewczyny! :-)

no to Nam się Maluszków posypało... Ale super się czyta dobre wiadomości z rana i z wieczora :-p

A co z Wami Laski z terminem na 1-2.06 już chyba czas najwyższy co?

Ja byłam wczoraj na ktg, cały czas mam skurcze, ale nie regularne, wody płodowe ok, Młody czuje się super u mnie w brzuszku, ale Pan doktor stwierdził, że pod koniec tego lub na początku przyszłego tyg urodzę!!!

Mam taką nadzieje, bo jak patrze na te wiadomości z porodówek i zdjęcia Maluchów to ja też chce mieć swojego Antośka przy sobie!!! :-) wiem, egoistka ze mnie... Ale zapewniam Was że ze mną będzie mu lepiej niż u mnie w brzuchu ;-) he he

& za dzisiejsze rodzące i te które tak jak ja już chcą... żeby pojechały i wydały na świat swe Maleństwa!

U Nas taki upał jak wczoraj się szykuje... a ja ledwo dycham... masakra!

Ale dobrze, niech będzie LATO :-D

miłego dnia Mamuśki ;-)

Cześć dziewczynki

U mnie dzisiaj nastrój jakby odmieniony o 360 stopni!!Czuję się super.Poza tym ,że mąż mnie wkurza od samego rana to natsrój mój się nie zmienia:)Wczoraj zasnęłam jak dziecko.Nie było jeszcze 22 a ja już charczałam...:-)Wyspałam się strasznie i tylko 2 razy na siusiu wstałam.Brzuch w nocy bolał, biodra też i nogi ale jakoś się do tego przyzwyczajam:-)
No a teraz popijam herbatkę z liści malin i szykuję się do sprzątania mieszkania.Mam ambitny plan aby całe posprzątać a u synka zrobię w szafach inweturę jakąś bo nic tylko zabawek szuka :tak:...

No a u Was to widzę różnie...

trasiu aż dziwne zobaczyć Cię o tak wczesnej porze na forum masz rację:)Idzcie do lekarza niech zaleci coś na przeziębienie.A próbowałaś duże ilości czosnku??Pamiętasz ,że to naturalny antybiotyk.Ja w całej ciąży ani razu nie miałam antybiotyku od lekarza nawet jak byłam fest chora bo faszerowalam się mega wielkimi porcjami czosnku własnie.

tusen współczuję pogody.U nas też w sumie nie za fajna jak dla ciężarnych bo skwar...A co do wyjazdu męża po panele to nie stresuj się tak :) To nie wyjazd na tydzień i nie sądzę ,że akurat w ciągu tego czasu co go nie będzie coś by na złość się działo.Spokojnie w razie czego przystojny sąsiad przy porodzie jak znalazł:)

dagamit nie przejmuj się u mnie też chyba nie obędzie się bez oxy.A co do Agabre to bidulka strasznie długo się męczy coś z tymi skurczami...nie sądzicie ,że za długo??Powinni jej dać oxy albo zrobić CC żeby się nie męczyła tyle no bo ileż można??

ironia, zołzik a za Was kciuki dzisiaj&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Agata R biedna ty wracaj szybko do zdrowia i będziemy trzymać kciuki 13, niby wiosna a większość przeziębiona co jest
A jak tak czytam dziewczynki te wasze posty że przytulanie nie pomogło ani chodzenie po schodach czy mycie podłóg to jak wcześniej myślałam że urodzę wcześniej tak teraz zaczynam mieć wątpliwości czy ja też nie przenoszę. Zostało jeszcze 10 dni więc nie panikujemy

Ostatnia edycja:
cześć Brzuszki
Wpadłam się przywitać i lecę robić śniadanie, bo niedawno wstałam :-)
Potem nadrobię zaległości ale widzę, że na wątku smsowym cisza.

Cisz tu dzisiaj...
Ja na razie znikam. Muszę przygotować się na włoski (mam się nauczyć opowiadać, przy mojej obecnej sklerozie :-D).
Będę do Was zaglądać... Trzymam kciuki za dzisiejsze porody, wizyty i wszystkie inne &&&&&&&&&&&&
A ja poproszę o magiczne kciuki za moją dzisiejszą wizytę :-) Do później :*

Asinka & za wizytę!
AgataR Ty też chora?? Jeju ale się porobiło! No kto by pomyślał, że teraz, przy takiej pogodzie i Ciebie i Trasię tak złapie!! Trzymajcie się cieplutko, dziewczyny!
Katamisz, ja nawet nie tyle tego bólu po oxy się boję, bo wiem że i tak będzie boleć, tylko tego, że położą mnie w spziatlu i będą "obserwować" Bóg wie ile i nic z tego nie wyniknie...Naoglądałam się tych dziewczyn z przenoszoną ciążą i wiem, jak się tam duszą i męczą. Tylko tego chciałabym uniknąć :-(
Saffi, może nasze dzidziolki się zlitują i wyjdą wkrótce same. Dla mnie to ostatni tydzień - ostatni dzwonek, żeby uniknąć szpitala.

reklama
A ja idę się chyba przespać i te swoje spuchnięte kulasy do góry wyłożyć, może teraz mi się uda bo noce kiepskie mam Zaglądnę później powodzenia kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry