Cześć dziewczynki
U mnie dzisiaj nastrój jakby odmieniony o 360 stopni!!Czuję się super.Poza tym ,że mąż mnie wkurza od samego rana to natsrój mój się nie zmienia

Wczoraj zasnęłam jak dziecko.Nie było jeszcze 22 a ja już charczałam...:-)Wyspałam się strasznie i tylko 2 razy na siusiu wstałam.Brzuch w nocy bolał, biodra też i nogi ale jakoś się do tego przyzwyczajam:-)
No a teraz popijam herbatkę z liści malin i szykuję się do sprzątania mieszkania.Mam ambitny plan aby całe posprzątać a u synka zrobię w szafach inweturę jakąś bo nic tylko zabawek szuka

...
No a u Was to widzę różnie...
trasiu aż dziwne zobaczyć Cię o tak wczesnej porze na forum masz rację

Idzcie do lekarza niech zaleci coś na przeziębienie.A próbowałaś duże ilości czosnku??Pamiętasz ,że to naturalny antybiotyk.Ja w całej ciąży ani razu nie miałam antybiotyku od lekarza nawet jak byłam fest chora bo faszerowalam się mega wielkimi porcjami czosnku własnie.
tusen współczuję pogody.U nas też w sumie nie za fajna jak dla ciężarnych bo skwar...A co do wyjazdu męża po panele to nie stresuj się tak

To nie wyjazd na tydzień i nie sądzę ,że akurat w ciągu tego czasu co go nie będzie coś by na złość się działo.Spokojnie w razie czego przystojny sąsiad przy porodzie jak znalazł
dagamit nie przejmuj się u mnie też chyba nie obędzie się bez oxy.A co do
Agabre to bidulka strasznie długo się męczy coś z tymi skurczami...nie sądzicie ,że za długo??Powinni jej dać oxy albo zrobić CC żeby się nie męczyła tyle no bo ileż można??
ironia, zołzik a za Was kciuki dzisiaj&&&&&&&&&&