reklama

Czerwiec 2011

Z tym śluzem Blusia to moja ginka mi powiedziała, że po tych głębszych badaniach ginekologicznych można plamić, ja to wczoraj miałam.

reklama
a ja mam pytanie nieciążowe
Kto ma lub cos wie na temat płyt kuchennych indukcyjnych. Chcialabym zakupic taka, ale wiem ze jest tam wiatrak chłodzący, ktory dosc głosno pracuje i tu mam własnie pytanie czy jak sie taka płytę zabuduje to ten szum jest duzy czy maly i czy przeszkadza czy nie?

Wlasnie sobie kawkuje, ale pieknie pachnie. a do kawki rogaliki francuskie z marmoladką, pycha

Trasia, Agatka, zdróweczka dla Was babeczki!!! :)
Zołza, ahhh jak Ci fajnie :) Niedługo juniorka zobaczysz :)
Ironia, babo trzymaj się dzielnie :)
Saffi, tylko, że ja wczoraj miałam wizytę ok 14 i do samego wieczora nic się nie działo, dopiero dziś od rana. Ale może masz rację, że to od badania, choć nigdy, przenigdy nic mi nie leciało ;) No zobaczymy, co się z tego wykluje :)
Aaga, ja niestety nie pomogę w kwestii płyty.
Katamisz, cieszę się, że dziś humorek znacznie lepszy :) Ja też mam dziś zamiar trochę poszaleć ze sprzątaniem ;)
Rosellita, witaj :)
Asinka, kciuki za wizytę :)
Dagamit, zobaczysz nie będzie tak źle. Zobacz ile dziewczyn bez objawów wylądowało na porodówce. Nie możesz z góry zakładać najgorszego scenariusza. Nie wkręcaj sobie, że Cię spotka wszystko najgorsze :) No głowa do góry :)
Cinamon, oj to będzie dzisiaj uczta dla podniebienia :)
Trasia, do lekarza koniecznie, a Marysi powiedz, że ma przykaz od forumowych ciotek kisić się jeszcze w brzuszku :)
Tusen, dlatego ja jak tylko mogę ściskam, przytulam i całuję tą moją małą zmorę, bo wiem, że za jakiś czas mi powie, że to siara ;)
Larvunia, ja służę mleczkiem :)
Doris, co na śniadanko serwujesz?

Witajcie Kochane,

witam się z Wami mega slonecznie..ja dziś odespalam troszkę poprzednią nockę,choć ciągle nie wiem skąd pełen pęcherz jak o 4godz.ide to o 5h znów full.:szok:

na KTG super zapis,Lekarz powiedział,że pięęękkknniieee....i tyle!więc wiem,ze pięknie bo to tylko położna mu pokazuje a ja wizyty juz nie mam to nie mam jak spytać,ale ufam,że pieknie:-)

chyba nie nadrobię tego co się działo od wczoraj popoludnia,ale rzucę ogólnie okiem by mnie nic nie ominęło;-)

topię się..dziś znów kolejny upał...wczoraj po ktg,bylismy z męzulkiem w skzlarni po dodatkowe kwiatki-surfinie:tak:bo tak pieknie rosna i na budowe byłam zrobić rekonesans, bo mnie tam dawwnnoo nie było....upał niemiłosierny,az nie chciało mi sie do bloku wracać..mogłabym spać na wejściu;-)hihi

..idę poczytać,buziaki dla Was brzuszki-wcale niełaskawe bo tyle stronek znów:-(

hej dziewczynki.

ja nockę miałam spoko, BEZ ZGAGI !! przecież to jakiś mirikul !! Ale za to jaki miałam sen koszmarny... MASACRA... Mój stary powiedziąl, ze musze miec czesciej takie sny b wtedy takaaa kochaniutka jestem, i patrze na niego z miloscią i się tule i całuje a nie tylko krzycze i wyzywam... ALE JA JUŻ NIE CHCE TAKICH SNÓW... w nim wszystko było do góry nogami... cale moje życie było ułożone tak jak najbardziej na swiecie nie chciałabym tego !! No i mój najcudowniejszy Tomaszek nie był moim mężem ,a był nim mój stary stary chłopak sprzed cho cho cho i z nim miałam miec dziecko... jasna dupa i ten były był taki jak zawsze wredny, awanturniczy i pożerający moja osobowosc ;( Ja chcialam sie rozwiesc a on wybuchał tym swoim psychopatycznym smiechem i mówił "hahah jaki rozwód... juz za późno, teraz jestes skazana na mnie do konca zycia!!" a ja tak kochałam mojego Tomaszka i on mnie i nie moglismy byc razem i wszystko było takie okropne ze tylko sie zabic !! Ale za to przez cały sen tego mojego byłego BIŁAM ze wszystkich sił pięściami napierdzielałam !! Ja pierdziuuuuuuu ale mi ten sen bańke zrył....

Co do samopoczucia... hmmm, brzuszek jeszcze nie boli... miłe uczucie ;) ale wszystko inne boli wraz z głową, która od wczoraj mi dokucza... no i ta alergia... oł lord łażę i psikam... (jestem uczulona na trawę, a sąsiad przez płot skosił trawę u siebie a taka skoszona z tymi trawiastymi zapachami jest dla mnie morderstwem)

Trasiu mam nadzieję, ze mąż dosc szybko dotrze i pojedziecie do lekarza, bo to trzeba szybko zwalczyc !! A próbowałaś tak jak pisałam z czosnkiem? To naprawde pomaga !!

Blusia ja miałam takie coś... co prawda nie po badaniu (z tym śluzem w dziwnym ciemnym kolorze) i mówiłam o tym gince a ona mi powiedziala, ze to czop może byc najprawdoodobniej (tzn u mnie powiedziała reszta czopa, ale ta reszta dalej leci i leci w różnych formach :P)

Cinamon pelna rozpusta !! Będzie wyżerka, tylko pozazdrościc ;) Ciekawe co mój mąż mi dziś zaoferuje.. JA wczoraj robiłam spaghetti, wiec dzis go pomęcze o jakis rarytasik :D

Tusen i tak nie jest źle skoro syncio dopiero teraz tak mówi ;) Ja od kiedy byłam mała nie pozwalałam się tulic ani całowac, od dziecka nie lubiłam zbędnych czułości :P I do teraz generalnie tak mam :P wiec moja mama miała koszmar ze mną :P

Ironia bądź dzielna... śniło mi się że mi balonika musieli włożyc :P i łaziłam z nim jak pokraka :P

Zołzik daj znac co i jak u Ciebie :D Czy jakieś nowe infooo :)

AGATA biedna, Ty też się kuruj... oby szybko Ci przeszło !! :) (i już znasz termin spotkania z boboludkiem!! gratuluję !!! )

Tusen - ja też nie liczę na szybszą reakcję mojego organizmu, ale przynajmniej okna będziemy miały czyste :-D A co do wychowania synka, to wiesz jak to jest - przychodzi taki moment, kiedy dziecko publicznie nie chce się pokazywać z mamą, bo to "obciach" ;-) Absolutnie się tym nie przejmuj, za chwilę będziesz miała malucha do przytulania i rozpieszczania ;-)
Trasia - biedulko, tyle w tej ciąży się nachorowałaś i znowu Cię coś dopadło. Oby to nie była angina, bo przy takiej pogodzie nie trudno o nią. Zdrówka Kochana Ci życzę i tulam mocno :*
Zołzik - ja miałam nadzieję, że jak łóżeczko ubiorę, to Maja szybciej wyjdzie i widzisz... Mama kupiła taką dużą lalkę dla Małej i ją położyła do łóżeczka. Posadziłam lalkę w kącie, bo jeszcze mała się obrazi, że jej łóżeczko jest zajęte i dopiero focha strzeli na poród ;-)
Dagamit - Kochana nie załamuj się. Może dzisiaj usłyszysz, że szyjka skrócona i jest jakieś rozwarcie?! Nie zawsze poród się zaczyna od skurczy. Ja z Igorem skurczy nie miałam żadnych! Za to jak pojechałam na IP z odchodzącymi wodami to miałam już 5cm rozwarcia!!! Na IP mnie rejestrowali o północy a o 3:45 było tuliłam moje szczęście w ramionach. Główka do góry Kochana. Ja też czekam na jutro, bo jutro mam pierwsze spotkanie w punkcie. Dowiem się co i jak i ostatecznie będę czekać...
Agata - może z jednej strony dobrze, że Antoś tak się zapiera nóżkami, bo wytrzymałaś dzielnie aż do tego tygodnia :)?! Zdrówka Kochana!
Aaga - też jestem zaskoczona, że donosiłam ciążę do końca 9 miesiąca :-P
Katamisz - ja się w nocy gorzej czuję, tzn wszelkie większe dolegliwości mam jak leżę... nie wiem czemu. Ciesze się, że dzisiaj humorek lepszy :)
Asinka - &&&&&&&&&&&&& za wizytę.

Ostatnia edycja:
reklama
Iza a ja np caaały dzień się moge źle czuc, a jak zapada decyzja o pójściu spac i kłade się ułożona do snu przykryta kołdrą, to ból zaczyna mijac :/ (chociaz cały dzien moge tak przelezec to za dnia masacra a w nocy fajrant) i ja tak mysle ze ja jak zacznę rodzic, to to się zacznie własnie za dnia skoro w nocy mi raczej przechodzą dziwne dziwactwa ;) :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry