hej dziewczynki.
ja nockę miałam spoko, BEZ ZGAGI !! przecież to jakiś mirikul !! Ale za to jaki miałam sen koszmarny... MASACRA... Mój stary powiedziąl, ze musze miec czesciej takie sny b wtedy takaaa kochaniutka jestem, i patrze na niego z miloscią i się tule i całuje a nie tylko krzycze i wyzywam... ALE JA JUŻ NIE CHCE TAKICH SNÓW... w nim wszystko było do góry nogami... cale moje życie było ułożone tak jak najbardziej na swiecie nie chciałabym tego !! No i mój najcudowniejszy Tomaszek nie był moim mężem ,a był nim mój stary stary chłopak sprzed cho cho cho i z nim miałam miec dziecko... jasna dupa i ten były był taki jak zawsze wredny, awanturniczy i pożerający moja osobowosc ;( Ja chcialam sie rozwiesc a on wybuchał tym swoim psychopatycznym smiechem i mówił "hahah jaki rozwód... juz za późno, teraz jestes skazana na mnie do konca zycia!!" a ja tak kochałam mojego Tomaszka i on mnie i nie moglismy byc razem i wszystko było takie okropne ze tylko sie zabic !! Ale za to przez cały sen tego mojego byłego BIŁAM ze wszystkich sił pięściami napierdzielałam !! Ja pierdziuuuuuuu ale mi ten sen bańke zrył....
Co do samopoczucia... hmmm, brzuszek jeszcze nie boli... miłe uczucie

ale wszystko inne boli wraz z głową, która od wczoraj mi dokucza... no i ta alergia... oł lord łażę i psikam... (jestem uczulona na trawę, a sąsiad przez płot skosił trawę u siebie a taka skoszona z tymi trawiastymi zapachami jest dla mnie morderstwem)
Trasiu mam nadzieję, ze mąż dosc szybko dotrze i pojedziecie do lekarza, bo to trzeba szybko zwalczyc !! A próbowałaś tak jak pisałam z czosnkiem? To naprawde pomaga !!
Blusia ja miałam takie coś... co prawda nie po badaniu (z tym śluzem w dziwnym ciemnym kolorze) i mówiłam o tym gince a ona mi powiedziala, ze to czop może byc najprawdoodobniej (tzn u mnie powiedziała reszta czopa, ale ta reszta dalej leci i leci w różnych formach

)
Cinamon pelna rozpusta !! Będzie wyżerka, tylko pozazdrościc

Ciekawe co mój mąż mi dziś zaoferuje.. JA wczoraj robiłam spaghetti, wiec dzis go pomęcze o jakis rarytasik
Tusen i tak nie jest źle skoro syncio dopiero teraz tak mówi

Ja od kiedy byłam mała nie pozwalałam się tulic ani całowac, od dziecka nie lubiłam zbędnych czułości

I do teraz generalnie tak mam

wiec moja mama miała koszmar ze mną
Ironia bądź dzielna... śniło mi się że mi balonika musieli włożyc

i łaziłam z nim jak pokraka
Zołzik daj znac co i jak u Ciebie

Czy jakieś nowe infooo
AGATA biedna, Ty też się kuruj... oby szybko Ci przeszło !!

(i już znasz termin spotkania z boboludkiem!! gratuluję !!! )