reklama

Czerwiec 2011

reklama
dagamit ja też się obawiam samego leżenia i czekania na litość lekarzy.Ale z drugiej strony zaczynam się bać ,że mimo iż będę miała skierowanie do szpitala może być problem ze znalezieniem takiego gdzie będzie miejsce :szok: To chore!!Ale słyszałam ,że najoma ostatnio ze skierowaniem na cesarkę wylądowała za Wrocławiem w Trzebnicy bo jezdziła po Wrocławskich szpitalach i nigdzie nie chcieli ją przyjąć bo miejsc nie było...:szok::szok:To raczej nie jest normalne!!

agatkoR kciuki za szybki powrót do zdrówka i trzymam kciuki aby synek jak najdłużej jeszcze zapierał się nóżkami:)Oczywiście najlepiej jakby przed porodem się obrócił no ale nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli.

dagamit ja też się obawiam samego leżenia i czekania na litość lekarzy.Ale z drugiej strony zaczynam się bać ,że mimo iż będę miała skierowanie do szpitala może być problem ze znalezieniem takiego gdzie będzie miejsce :szok: To chore!!Ale słyszałam ,że najoma ostatnio ze skierowaniem na cesarkę wylądowała za Wrocławiem w Trzebnicy bo jezdziła po Wrocławskich szpitalach i nigdzie nie chcieli ją przyjąć bo miejsc nie było...:szok::szok:To raczej nie jest normalne!!

O matko, nawet o tym nie pomyślałam...Mam nadzieję, że u nas nie będzie takiego problemu, chociaż zamierzam rodzić w wojewódzkim, tam gdzie pracuje mój prywatny gin i tam jest po prostu ruch jak w ulu! Dlatego właśnie boję się, że jak mnie położą na patologię, to będę leżała wieki, aż zwolni sie łóżko na porodówce, co wcale nie jest takie proste i szybkie. Widziałam jak leżałam 4 dni w grudniu, jak to się odbywa...Chodzą te dziewczyny nawet tydzień bez sensu po korytarzach i liczą aż się ktoś nad nimi zlituje! Masakra!

ja za nas wszystkie trzymam &&&&&& ;-)
a teraz ide sie polenic do wanny :tak:
(6 dzien jak mnie ciagnie jak przy @ i 2 dzien z rozwolnieniem)

Witam się i ja z gorącego południa polski,
dzisiaj kolejna nocka przespana tylko czuje że malutka daje czadu od rana chyba wie że mama będzie miała cięzki dzień bo w ten upał musi jechac na badania i KTG
Zaraz poczytam co tam u was :-)
Dagamit - przeczytałam szybko że dzisiaj mamy te same wizyty o bardzo podobnych porach ja mam KTG 14,30 a potem wizyta u gina więc trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
Saffi, asinka - również &&&&&&&&& zaciśnięte
Kciukasy za pozostałe wizyty!!!!

edit:
Doggi- trzymaj się dzielnie, i tulam mocno bo nawet dzisiaj mi się śniłaś :))) że wszystko szybko poszło!

Idę się ogarnąć, zjeść śniadanko i szykowac na wypad a później D mnie odbiera i zmykamy do mojej mamusi po truskaweczki ;-)

Ostatnia edycja:
A wy mróweczki już produkujecie posty od bladego świtu :-)
Witam się i ja...
Póki co, idę zrobić sobie jakąś lightową kawkę i zasiadam do czytania tego, co naskrobałyście od rana.

Za wszystkie badania i wizyty trzymam ogromniaste &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Witajcie brzuszki! U mnie noc była ciężka bo dół brzucha mnie bolał, ciągnął , w sumie teraz też tak jest, znów cięzko mi chodzić, myślę że malutka schodzi do kanału .
Byłam na bazarku, kupiłam kapuchę młodą kalafiora truskawy , młode polskie ziemniaczki , i wiele innych rarytasów.Jutro chyba gołąbki zrobie !

Zołzik słońce ty jeszcze tutaj????Na którą jedziecie do szpitala?

reklama
Hej kochane :)
Witam przy kawce i śniadanku.
Jasiek odstawiony do żłobka, pralka chodzi, później się wezmę za resztę. Upał znów dziś straszny, a ja jeszcze po drodze zrobiłam zakupy i z tą siatą cała zmachana dotarłam do domu.
No i dziś widzę od rana, że śluz nie jest biały jak do tej pory tylko zrobił się w kolorze kawy z mlekiem :confused: Nie wiem czy to efekt wczorajszego badania (nigdy nie miałam żadnego plamienia), czy też może szyjka się skraca, czy o co kaman. No nic, będziemy się dziś obserwować. Trochę krzyż mnie pobolewa, ale wiążę to raczej z tym, że się nałaziłam od rana.
No to lecę czytać.
Miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry