Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dagamit to ja trzymam kciuki i za Ciebie, i za siebie ;-)
To chore!!Ale słyszałam ,że najoma ostatnio ze skierowaniem na cesarkę wylądowała za Wrocławiem w Trzebnicy bo jezdziła po Wrocławskich szpitalach i nigdzie nie chcieli ją przyjąć bo miejsc nie było...
To raczej nie jest normalne!!dagamit ja też się obawiam samego leżenia i czekania na litość lekarzy.Ale z drugiej strony zaczynam się bać ,że mimo iż będę miała skierowanie do szpitala może być problem ze znalezieniem takiego gdzie będzie miejsceTo chore!!Ale słyszałam ,że najoma ostatnio ze skierowaniem na cesarkę wylądowała za Wrocławiem w Trzebnicy bo jezdziła po Wrocławskich szpitalach i nigdzie nie chcieli ją przyjąć bo miejsc nie było...
To raczej nie jest normalne!!
zolza ale masz przystojnego meza mmmmrrraaaauuuuu![]()

hie hie, wiem, ale miło czytać ;-) 
Nie wiem czy to efekt wczorajszego badania (nigdy nie miałam żadnego plamienia), czy też może szyjka się skraca, czy o co kaman. No nic, będziemy się dziś obserwować. Trochę krzyż mnie pobolewa, ale wiążę to raczej z tym, że się nałaziłam od rana.