reklama

Czerwiec 2011

KA, dziewczyny masacra !! Cała się trzęsę z nerwów.. nie wiem co jest !! Nie mogę sie dodzwonic ani do ginki ani do męża... a przed chwilą byłam w łazience na siu siu i na wkładce meeeega duuuużżżżoooo śluzu, a jak się wysiusiałam i podtarłam KREW !! Żywa krew z takimi skrzepami jakby... dośc dużo tego... nie wiem co to !! uż miewałam jakies niteczki z krwia albo małe plamienia, ale to !! Przestraszyłam się w ch.uj !! A mąż telefonu nie odbiera i ginka nie odbiera telefonu !! KA co robic?!

reklama
IZa ja tez tak mam ze w ciagu dnia czuje sie przyzwoicie, natomiast jak zbliza sie wieczor i pora pojscia spac to zaczyna sie katastrofa. U mnie chodzi o to, ze w pionie funksjomuje w maire normalnie, ale jak sie połoze to sie zaczyna, boli kragosłup. krocze, biodra, brzuch sie napina. dziwne bo raczej powinno byc na odwrot, ale widac taka moja uroda.
Zmykam na zakupki

Doggus wlasnie czytam spokojnie na pewno zaraz ktos odbierze!!!!i na IP jedz!nie wolno niczego teraz bagatelizowac!!!!

wracam dalej do czytania zaległości a co czytam to nowe się robią....chyba nie dam rady nadrobic..

Blusia wysmieją mnie jak wezwę karetkę bo zobaczyłam krew na papierze :/ czekam na męża... w sensie az oddzwoni... napisałam mu jeszcze esa zeby wiedzial o co kaman... ale miał jechac po cos do rektora i pewnie z nim teraz gada i dlatego nie odbiera :/ poczekam jeszcze chwile, zbiera mi sie na kolejne siusiu zobaczymy jak teraz bedzie...

Przepraszam, że tak off top znowu, ale mam mały problem :zawstydzona/y::-( Może któraś spotkała się z podobnym problemem i pomoże...
Mianowicie, mam problem z zapięciem nosidełka(takie co jest przy wózkach 3w1) do samochodu... Sz.ma za krótkie pasy z tyłu. Ile takiego Malucha trzeba wozić tyłem do kierunku jazdy?? Bo prawdopodobnie czeka nas zakupienie przedłużacza do pasa, które kosztuje 83 zł :szok::szok:
Doradźcie coś...

reklama
Doggi najprawdopodobniej poród się rozpoczyna.
Ja tak właśnie miałam w czasie porodu. Dużo galarety podbarwionej krwią, pytałam położnej i mówiła, że to efekt rozwierania szyjki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry