reklama

Czerwiec 2011

reklama
ale się fatalnie czuję:( Głowa mi peka od tych zatok ale najbardziej mnie przeraża mój suchy kaszel, który zawsze po kilku dniach zamienia się w ataki, w trakcie których wypluwam sobie płuca. No szlag mnie trafi, dlaczego teraz?? Powiedzcie mi, jak ja urodzę i będę chora to dadzą mi w ogóle dziecko na ręce?? Oszaleję chyba.

Trasia, ściskam mocno. Kuruj się tam. Kurczę, tak niefajnie że na sam koniec coś Cię dopadło, jakbyś się mało w tej ciąży wychorowała :(

Ja już zmykam kochane. Spokojnej nocki Wam życzę i do juterka :)

czesc KOCHANE
tyle czasu nie było mnie na tym wątku że nawet nie wiem co się dzieje i pewnie nikt mnie nie pamięta :-( ironia życzę powodzenia, Doggi ja też dziś mam taki dzień, staram się panować nad sobą i nie krzyczeć na nikogo, ale płaczu już nie umiem powstrzymać i to bez powodu, a po chwili śmieję się jakby nic się nie stało, a na dodatek jestem taka spuchnięta że mam wrażenie że skóra na stopach to mi zaraz pęknie, ja to już chcę w tym tygodniu moją kruszynkę, a mój M mi tu wróży na 6 byle nie był po terminie

Trasiu bidulko :( Nie mam pojecia jak to jest jak mami chora... ale wiem, ze moja mama jak rodziła mojego brata, to on sie urodził prawie 2 miechy wczesniej, i lekarze powiedzieli, ze prawdopodobnie urodził sie tak szybko bo mama byla chora i miała straszliwy kaszel, który pobudzał macice i ta zaczęła skurczyki uskuteczniac. No i ze Damian był takim wczesniakiem mama nie mogla go tak szybko dostac wiec nawt nie wiem czy jakby był terminowy to czy by jej dali Damiana czy nie :( I szczerze, nie mam pojecia... strasznie chcialabym udzielic Ci odpowiedzi, ale nie potrafię :(

A ja kurde siedze i rycze... nei wiem czemu... Mój T mówi do mnie "hahahah mała ubrudziłas się lodami na buzi" a ja płacz (??) albo on mnie pyta "mała kupic ci colcę?" a ja "nieeeeeeeeeeeeeeeee" i bek... no kurde płaczę z każdego powodu... zaraz oszaleje.. i teraz chce mi się płakac, bo drzwi tarasowe mój T nie domknął.... jaaaaaaaaaaaa szaleństwo w mózgu...

Doggi ja mam dziś zły dzień ale ty biedna to masz masakrę, może ty już wkrótce urodzisz (może w nocy się zacznie) niektóre kobiety przed kulminacją szaleją, trzymaj się kochana jakaś muzyka może na ukojenie albo kąpiel

Doggi ja mam dziś zły dzień ale ty biedna to masz masakrę, może ty już wkrótce urodzisz (może w nocy się zacznie) niektóre kobiety przed kulminacją szaleją, trzymaj się kochana jakaś muzyka może na ukojenie albo kąpiel

ja to już od 3 tygodni rodzę... wszystkie sygnały zbliżającego porodu mam a ja... od 2 meisiecy moja szyjka bez zmian :/

Dziewczyny piłkowe :D Znalazłam takie tam :D

http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79332,3078594.html

witam Was i żegnam się za razem

dopiero usiadłam przed kompem i jestem strasznie zmęczona, wybaczcie że nie nadrobię dziś zaległości ale obiecuję zrobić to jutro, wizyta super ale to na odpowiednim wątku

Doggi - a ja myślałam że Ty już rozpakowana dziś będziesz, przepraszam ale poczytam co u Ciebie i reszty jutro

buziaczki :*

reklama
Cześć Brzuszki, Mamusie i Maluszki :)
Nie było mnie za bardzo w ostatnich dniacha tu tyyyyyyle się dzieje że nie ogarniam, tyle Maluszków wyskoczyło, super!!! :):):)

My się w sobotę przeprowadziliśmy do nowego mieszkanka i mimo iż jeszcze kosmetycznych rzeczy jeszcze troszkę zostało to muszę Wam powiedzieć że takiego komfortu psychicznego mimo zbliżającego się porodu który przeraża mnie z każdym dniem coraz bardziej nie czułam chyba przez kilka lat. I to że tu jest tyle miejsca (30mkw zamieniliśmy na 75) i to że zdążyliśmy w miarę przez porodem napawa mnie wewnętrznym spokojem :).

Dziś w nocy zaczęły mi się mega bolesne skurcze które nawracały w ciągu dnia kilka razy, coś czuję że urodzę jednak przed terminem, ale teraz to już mogę :)

Nie dam rady nadrobić już co u Was, widzę że Ironia uderza do szpitala więc zaciskam kciuki &&&&&&&

Miłej i spokojnej nocki :):):)
Buziaki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry