reklama

Czerwiec 2011

ja mam fejsa... Dagmara Pierzchalska ;)
juuuuuuuuuuuuuuz wyslalam zaproszonko ;-)

edit:
ooooo bede miala zajecie ;p
kolega wlasnie zadzwonil i sie spytal czy niechce ciuszkow dla malutkiej po jego siostrze corce :-) ale sie ucieszylam...
dla dziewczynki nie mam prawie NIC ;p
Wiec na dniach ma nam podrzucic, ciekawe czy zdazy przed wykluciem malej ;p
Bo chcialabym poprac, poprasowac jeszcze :-) I nawet jakis bujaczek da i podstawke do kapieli do wanienki ktorej nie mam, ale czad :-D
Odrazu humorek lepszy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bosz, mam dzis fatalny dzien... napierw miałam mega dobry humor a tak od 15.30 MASACRA... ryczec mi sie chce, jestem jakas poddenerwowana, zestresowana, niespokojna.. i wszystko mnie wkur.wia.... tylko chodze i dre pyska na kogo się da...

Hej.

Byłam dziś na mega dlugim spacerze i NIC. Normalnie przeszłam tyyyle, że dawno nie spacerowałam tak dlugo.
Nic mnie nie boli, nie kłuje, nie ciągnie. Tylko jakaś ospała i drażliwa teraz jestem. Najadłam się zupy jarzynowej, truskawek i sidzę teraz przed tv jak wielki hipopotam ;-)
Widzę, że Agabre dość długo już rodzi....oby już teraz szybko poszło!
Doggi...ja też wysłałam zaproszenie :-)

reklama
blahahahahha masz na mysli nie umycie dziecka :-D:-D:-D:-):rofl2:

uhm:))

Doris hehe, ja ostatnio też chciałam się troszkę rozchodzić i przesiliłam nóżkę, od dwóch tygodni najdalszy spacer jaki jestem w stanie sobie zafundować jest do auta i do skrzynki na listy:) I żeby nie było... żadnych innych rezultatów spaceru nie było:))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry