reklama

Czerwiec 2011

ironia &&&&&&&&
kat, wiesz..., nagle taki wysyp byl, ze balam sie ze pozniej sie nie polapie ;-)
Blusia pisz pisz :tak:

nie-e jednak juz nie zasne..., zaraz ide synka kapac, kolacyjka i lulu...
u mnie w podbrzuszu sie uspokoilo, jednak u nie sen to zdrowie i mijaja wszelakie dolegliwosci ;-)

reklama
Katamisz - może truskaweczkę na poprawę humorku?
Ironia - &&&&&&&&&& za wizytę!
A ja obskoczyłam dwa okna i usiadłam, jakoś mało zmęczona :-) Ciekawa jestem, czy mój organizm jakoś zareaguje na ten wysiłek ;-) Mama nie nakryła i deczko skrzyczała, ale co tam... przecież nic się nie stanie ;-) co najwyżej na porodówkę pojadę :-D

Agabre trzymaj się dzielnie&&&&&&&&&&

Iza a dziękujem dziękujem :) Kupiłam dzisiaj 2 kg truskawek i 1 kg już zjedzony a właściwie wypity bo robiłam z maślanką.Ale humoru jakoś specjalnie nie poprawiły te dzisiejsze truskawki.Widzę ,że Ciebie energia rozpiera kobieto może to jakiś zwiastun??

Co do tych objawów przepowiadających poród które wklejałyście w linkach to zaobserwowałam u siebie podobnie jak doggi i cinamon wszystkie wymienione przez nich objawy i wcale porodu nie widać.Ehhh nie warto czytać bo tak się zastanawiam czy sama sobie tych objawów nie wywołuję w głowie skoro tak często o tym myślę...

ironia &&&&&&&&&&& za wizytę:)

Katamisz - ja od środy, czyli od ostatniej wizyty u ginki staram się nie siedzieć bezczynnie przez cały dzień. Najgorsze są nogi, bo szybko puchną w kostkach, ale póki chodzić mogę, to staram się z tego korzystać. Dzisiaj poszłam z mamą odprowadzić Igora do szkoły (ok 1km w jedną stronę), wracając zahaczyłyśmy o market - zrobiłyśmy zakupy (czyli jakaś godzina jak nie dłużej łażenia) i do domku. Czuję ból w dole brzucha więc mam cichą nadzieję, że szyjka dalej się skraca i rozwiera i... czekam na to coś "niepokojącego" czy przepowiadającego poród :-) No nic, na pewno już bliżej niż dalej, więc wytrzymamy :-) Też miałam 2 kg truskawek. Mama zjadła ze mną jedynie truskawki z makaronem a resztę prawie sama wciągnęłam :-D Zostało naprawdę niewiele :-p

reklama
A że tak spytam off top, która z Was jest na Facebook'u ??

ja mam fejsa... Dagmara Pierzchalska ;)

Wróciłam do domu... wkurcze mam jak jasna dupa... w aucie jak jechalismy az krzyczałam tak bolało... i boli dalej ale troszke mniej... ciśnienie na dupalka mam takiego ze az dziwnie sie siedzi... no cóż życie...

Przywiozłam sobie lepszejszą piłkę do skoków... taaaak awielka że ledwo na nią wchodzę :D Zdecydowanie lepsza niz dziecięca z rogami :P i duzo wygodniej sie siedzi, krzyż mnie tak nie napierdziela...

bosz jak gorąco roztopiłam się już 3 razy.. gorąc nie do ogarnięcia :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry