reklama

Czerwiec 2011

A ja sobie posiedziałam z Mamą na balkonie. Zjadłyśmy truskawki z makaronem :-) Mama poszła do szkoły do malucha a ja w końcu "prostuję" kość ogonową :-> Lekko mnie dupcia zabolała od siedzenia....
Wy naprawdę piszecie i piszecie i serca nie macie dla tych, co na jakiś czas od kompa odejdą :-P
Dagamit - może obie mamy takie uparte córeczki, że nie chcą się pchać na ten świat :)? A masz jakieś bóle? Mnie co jakiś czas brzuch pobolewa, napina się a później przechodzi i tak w kółko....
Zołzik - nie znam tego szpitala. Tam też bywa duże obłożenie, nie wiesz przypadkiem?
Cinamon - może poród się zbliża???
Asinka - ja też jestem na FB. &&&&& za siuśki :)

reklama
Hej brzuszki

Ja nie w sosie coś dzisiaj jestem i kompletnie brak mi ochoty na cokolwiek dlatego wpadłam tak aby zobaczyc czy jakiś dzidziolek się urodził.

Martusia24
gratuluję i super ,że masz już Norberta przy sobie:)

Anapi trzymam kciuki za Ciebie i Hanulkę &&&&&

Widzę ,że tu aż gorąco się robi...jakieś akcje nam się rozkręcają jedna za drugą??larvunia, cinamon &&&&oby coś się zaczęło dziać:)

setana
pytałaś o herbatkę gdzie kupiłam...koło siebie na ul.Kościuszki w sklepie zielarskim ale w każdym innym zielarskim powinnaś ją dostać bez problemu.
A ja tymczasem zmykam po kawkę jakąś bo jak nie wypiję drugiej dzisiaj to padnę...

Hej kochane..
Nie było mnie raptem pare dni...a tu tyle mamy dzieciaczków!!!
U mnie bez zmian... dziś dostałam skierowanie do szpitala i mam dzwonić i się rejestrować na cc:)
Ogólnie jest do bani cholera bo mam problemy z modemem i jestem udupiona bo nie mam neta...
Jak bede rodzić czy coś...to na pewno dam wam znać. Trzymam za was kciuki...:)
Buziam wszystkie i każdą z osobna:)

Zjadłam sobie makaronik ze szpinakiem i odpoczywam bo mała sie obudziła i sie wierci po całym brzuszku, chyba truskawki jej zasmakowały bo mama je uwielbia!! Zaraz mąż przyjedzie i pewnie na zakupki sie wybierzemy jak sie schlodzi na zewnątrz

Asinka - ja też jestem na FB
Misia - gratuluje tak wspaniałego porodu tylko do pozazdroszczenia, niketórzy twierdzą że podczas porodu wytwarzane sa te same hormony co odpowidają za orgazm, taki "poród w ekstazie ":-)
Larvunia - ja najmocniej bóle w dole brzucha czuje w nocy które nawet mnie budzą ale w ciągu dnia prawie przechodzą, a takie uczucie jak ty teraz miałam wczoraj i mówiłam mężowi że chyba dzidzia się zgubiła bo czuje jakby chciała wyjść ale dupalką :-)
Katamisz - mam nadzieję ze do wieczorka humorek ci się poprawi, ściskam!!
Marta - ja to jeżdzę ale na mopie dzisiaj:-), niestety piłki nie mam a troszkę ruchu by sie przydało moze coś sie ruszy. Do tego wczoraj skonczyli nam kłaść płytki w łazience i teraz moge w koncu cos posprzatac bo kurz jest w całym domu a jakoś dzisiaj mnie energia roznosi, może to też objaw przeporodowy :-D

Trasia - nektarynki po prostu uwielbiam a spagetti mieliśmy wczoraj tylko ja nie przepadam za bardzo ostrym bo moje kubki smakowe tego nie wytrzymują :))) smacznego!! Ostre dobre na przeziębienie ;)

asinka - ja tez jestem na FB :-)

a ja po obiadku juz i czekam na tego mojego liska zwiska bo siedzi i siedzi w pracy a na 19 mamy do lekarza !! :( mam nadzieję że zdąży bo cholerka GŁUPIO się spóźnić na ostatnią wizyte:confused:

ale mnie zmoglo... wstalam na siku i chyba dalej sie poloze, synus taki grzeczny sam sie bawi, szkoda mi go, ale nie mam sil na nic normalnie :sorry2:
Ivona mi w nocy wlasnie wszystkie bole mijaja ;-) Gania tylko pecherz na siku ;-)

Ale z Was plotkary :-D:-p;-) Trochę było do nadrobienia. Widzę, że dziś truskawy królują :) Ja też dziś kupiłam kilogram i do tego czerwone winogronka, które mi dziecko wyjada ;)
Nie no nie da rady, żeby imiennie wszystkim odpisać. Trasia, wielki ukłon w Twoją stronę, że tak to wszystko ogarniasz :)
Larvunia, o to mogę do Ciebie śmiało pisać jak Ty taki maniak komputerowy ;) Ale powiem Ci, że jak mi Jasiek non-stop wisiał przy cycku, ssak jeden, to też miałam kupę czasu żeby na kompie siedzieć ;)
Super, że Marta tuli już swojego Norberta :) No i kolejne dzieciątku na wylocie :) Mam nadzieję, że u Agabre szybko pójdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry