reklama

Czerwiec 2011

ja skoczyłam do sklepu, zrobiłam spaghetti baardzo ostre, uwielbiam takie! Kupiłam truskawki i nektarynki. Będzie kolejny dzień obżarstwa!

Ironia prażynki to to samo co moje duszonki, takie nasze regionalne danie:) WKlejałam kiedys przepis do kulinariów.

A na fejsie jestem oczywiście:)

reklama
U nas się mówi tak i tak, więc dla mnie to to samo :-p Ważne, że są rewelacyjne i można jeść cały czas ;-)
Trasia wysłałam Ci namiary na mojego FB :-)

Misialina ale miałaś cudny poród, tak to aż sie serce cieszy...each

a ja nadal siedzę i was czytam, no nie...
teraz to zmykam i normalnie jak bedziecie tyle pisać to nie będę tego czytać bo całymi dniami tylko siedzę i czytam, tyle tego

wiecie, coś dziś się ze mną dzieje niedobrego.Wcześniej się położyłam i zasnęłam jak nigdy dotąd .Dopiero teraz wstałam! Od rana boli mnie strasznie dół brzucha , kroku nie mogę zrobić i każdy ruch sprawia mi ogromny ból.Nie chcę się nakręcać ani panikować , ale może malutka schodzi w kanał czy coś?

Ja tym razem uciekam... może zajrzę do Was wieczorem czy któraś się przypadkowo nie rozpakowała :-D
Mój Luby zaraz przyjedzie, obiad i później do lekarza rodzinnego i po wyniki... Trzymajcie kciuki za siuśki :-)

dziwnie mi.. :eek:
mam jakies parcia na tylek :baffled:
zle mi sie siedzi... ale nie boli :eek:
boli dol brzucha ale to od 5 dni tak samo jak na @ "tylko" :sorry2:

reklama
asinka - kciuki zaciśnięte :)

a ja czekam i doczekać się nie moge na obiadek...ale fajnie wieje wiaterek :) pomimo ze upał na polu w domku chłodno i przyjemnie...tylko nogi jak balony :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry