reklama

Czerwiec 2011

reklama
Marta ja Prenatal zamierzam po porodzie też brać, bo przy karmieniu piersią też trzeba brać witaminy. Także ja na pewno zakupię jak mi braknie. A syrop przetestuj, bo czasami warto, a drogi nie jest :-)

marta na pewno nic się nie stanie jak nie weźmiesz tych 3 tabletek. Ja biorę femibion ale co drugi dzień. A co dej kliniki o której pisze Asinka to to jest taka fabryka porodów. Rodzisz i cię wywalają, bo inna babka czeka a dla nich to więcej kasy. Cóż, wiele osób bardzo sobie chwali, bo umawiasz się na cc, albo sn zawsze ze znieczuleniem, warunki fajne, ale dopóki coś się nie dzieje złego. Jak dla mnie ta klinika to porażka.

Witam

oczywiscie produkcja na maxa....each

no i nowe rozpakowane mamusie, ale nam się rozkręciło...fajnie, ja też juz czekam tej chwili, ale to tyle czasu jeszcze...na jedno dobrze, na drugie fatalnie

doggi dzieki za słowa otuchy

misialina słodka ta twoja Malwinka no i świetnie, ze jesteście w domku a ty masz się dobrze

andariel bardzo się cieszę, ze wszystko dobrze się układa, że Adaś taki waleczny i daje wam teraz wszystkim tyle szczęścia!!!

trasia dzieki za pocieszenie, niestety u nas szpital 50 km wiec wizyty tam praktycznie niemożliwe, KTG ginka w ogóle mi nie zleciła, a następną wizytę mam za 2 tygodnie, jak wcześneij mnie coś na maxa zaniepokoi to zadzwonię do niej i poproszę o konsultację, co też nie jest łatwe bo ona tylko 3 razy w tygodniu przyjmuje...a nie chce też wyladowąc na patologii jak Angel, bo u nas w szpitalu nic nie mówią, nic się nie dzieje, nic nie robią...a jak coś spytasz to za intruza cię biorą...

mamusia czerwcowa śliczne zdjecia, kwitnąco wyglądasz...

niedługo to nie będziecie spać tylko pisać....o posty kończą się koło północy, a zaczynają o świcie

necik strasznie wolno mi działa, normalnie czytanie sprawia mi taki kłopot, ze masakra, a wy piszecie jak maszyny...
laugh.gif
wink2.gif

tak czytam i mam wrażenie, ze ja w ciąży nie jestem, bo żadnych tych objawów nie mam - czyli co nie spodziewać sie porodu w najbliższym czasie, totalne zero oznak, wiec pewnie przenoszę, bo u nas z cc to też nie tak różowo, ze mimo terminu to zrobią...pewnie nie poczuję co to odejście wód, ani szybkiej akcji w domu...u mnie będzie nudno jak poprzednio
embarrassed.gif
unhappy.gif

Setana,ja też mam problem z hemoroidami i mam serdecznie dość marzy mi się normalne wykupkanie i w ogóle...

gratuluje Marcie maluszka!!! Nareszcie ma to za sobą

asinka piłam te syrop z Filipem w ciąży i wcale mi nie pomagał......fajnie, że dla ciebie okazał się skuteczny

idę zrobić jakiś obiad, poprasować to czego nie uprasowałam, bo leniwa byłam...nie piszcie tyle, litości!!!!!!!!!!

dopieszczam własnie swoje kwiatki,bo taki upał to im sie pić chce pewnie...sąsiadka sie smieje,że co mnie widzi to ja kwiatki dopieszczam...a to tak oko cieszy,ze ładnie rosną:-D
...zaraz pomidorówke podgrzeje i na ktg posłuchac bicia serduszka mojego klocka;-)
Larvunia jak u Ciebie nie ma truskawek???w Gorzowie na każdym kroku mają...

Larvunia jak u Ciebie nie ma truskawek???w Gorzowie na każdym kroku mają...
oj kochana ja od siebie do g-wa mam ok 35 km od tablicy do tablicy ;-) Rodowita gorzowianka jestem mieszkajaca od ok 4 lat w Krzeszycach ;-)

edit:
nie dostalam truskawek, ale kupilam za to czerwona winogrona ;p

Ostatnia edycja:
reklama
ja nektarynki wpierniczalam z synkiem w ciazy prawie caly czas ;-) Potrafilam zjesc cala koboalke przez caly dzien ;-) Oj najadlam sie ich najadlam w ciazy, az gincio mi powiedzial ze mam je ograniczyc bo gazy zaczynalam miec w jalitach za duze i usg bylo ciezko dozrobienia hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry