reklama

Czerwiec 2011

reklama
Setana ja do wczoraj miałam straszne problemy, tym bardziej, że obok witamin Prenatal, biorę dodatkowo żelazo. Mi nawet lekarka przepisała taki syrop : 830_2.jpg i raz za czasu spróbowałam i pomagało. A teraz bez problemu, ale niestety ze skrajności w skrajność...

Dziewczyny a jak jest ze sklonnościami do porodów? Czy jak moja mama miała lekki czy ciężki naturalny poród to czy to może być dziedziczne? Może coś slyszałyście na ten temat?

Właśnie Mamusia Czerwcowa mi smsa napisała, że jeszcze z Malborka nie wróciła, dlatego nic nie piszę. A już myślałam, że następną wzięło ;-)

Dziewczyny a jak jest ze sklonnościami do porodów? Czy jak moja mama miała lekki czy ciężki naturalny poród to czy to może być dziedziczne? Może coś slyszałyście na ten temat?

To nie ma nic do rzeczy... każda kobieta jest inna... tak jak każda inaczej ciąże znosi... moja mama gdyby nie brak miesiaczki nie skapnęłaby się ze jest w ciąży przez całe 9 miesiecy (we wszystkich trzech) a ja... ja mam wszystkie możliwe objawy ciążowe... tak samo przed porodem mama nie miała zadnych sygnałów ze to byc moze juz a ja od 3 tygodni walcze...

Kobieta kobiecie nierówna... wszystko zależy od budowy ciala, i ogólnych predyspozycji rodzącej.

Tak sobie zerknełam na listę i idąc za ciosem ,czyli chłopcy jednak pierwsi sie pchajaą(jakoś mało dżentelmenów czerwcowych mamy;-))to teraz kolej na zołzę,ironię i silvę.

Baśka to chyba nie ma nic do rzeczy.Przecież kobiety mające po kilkoro dzieci niekiedy mają różne porody.Naprawdę nikt nie przewidzi tego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry